Şeyma Subaşı ile evlenen Mohammed Alsaloussi aile baskısı yüzünden nikahtan önce öyle bir şey yaptı ki...

Şeyma Subaşı uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evlendi. Ailesinden baskı gören Meedo, Subaşı’na önce evlilik sözleşmesi imzalattı sonra da nikah yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2023 Güncelleme 04 Mayıs 2023, 10:04
Şeyma Subaşı ile evlenen Mohammed Alsaloussi aile baskısı yüzünden nikahtan önce öyle bir şey yaptı ki...

İÇİNDEKİLER

Bir dargın bir barışık ilişkilerini devam ettiren Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, nikah masasına oturdu.

Çok uzun bir süredir düğün hazırlıkları yapan ve Instagram hesabından da ücretli üyelik açarak özel hayatından detayları paylaşan Subaşı, önceki gün İstanbul'da bir arkadaşının evinde nikah kıydı. Subaşı, yakın çevresinin katıldığı törende, beyaz sade bir elbise tercih etti.

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ
Nikahın hemen sonrasında harekete geçen Subaşı'nın ilk işi sosyal medyasında soyadını değiştirmek oldu. Instagram'da 2,9 milyon takipçisi bulunan ünlü isim adını "Şeyma Alsaloussi" olarak güncel haliyle paylaştı.

Öte yandan iddialara göre Mısırlı Meedo'nun ailesi oğullarına baskı yaparak, nikahtan önce sözleşme şartı istedi. Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa'nın babası Acun Ilıcalı ile sancılı geçen boşanma süreci ve sonrasında ödenen yüklü nafaka ve tazminatları öne süren Meedo'nun ailesi, Subaşı'na evlilik sözleşmesi imzalattı.

NAFAKA BİTTİ!
Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'na ödediği yüklü miktarda nafaka, Subaşı'nın Meedo ile evlenmesiyle son buldu. İkilinin evlendiğini duyanlar "Acun, nafaka ödemekten kurtuldu", "Şimdi Muhammed enişte düşünsün" yorumları yaptı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na her ay 125 bin TL nafaka ödüyordu. Bu arada Şeyma ve çiçeği burnunda eşi, dün de 3 gün 3 gece sürecek düğün için Fas'ın Marakeş kentine gitti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN