Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında bitmeyen gerilim: "Can güvenliğim yok"

Alacak verecek mesele yüzünden çıkan kavga giderek büyüyor. Eski eşi “Can güvenliğim yok” diyerek yardım istedi, Okan Karacan video çekerek açık açık tehdit etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2023 Güncelleme 18 Nisan 2023, 06:56
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında bitmeyen gerilim: Can güvenliğim yok

İÇİNDEKİLER

3 ay önce boşanan Okan Karacan ve Zeynep Kadıoğlu, alacak verecek meselesi yüzünden birbirine girdi.

Geçtiğimiz haftalarda eski eşinin ortağı olduğu şirketin önüne giderek olay çıkaran Karacan'ın geçtiğimiz gün de baldızıyla tartıştığı ve burnunu kırdığı ileri sürüldü.

Gözaltına alınan Karacan, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

"AÇIKCA TEHDİT EDİLİYORUM"
Can güvenliğinin olmadığını söyleyen Zeynep Kadıoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Eski eşim Okan Karacan tarafından tehdit edilmekteyim. Eski eşim daha önce çalıştığım iş yerime gelerek uzaklaştırma kararını ihlal etmiş ve son olarak oturduğum evime gelerek annem ve ablamı darp ederek hastanelik etmiştir.

Okan Karacan isimli hesabından ve özel numaralardan arayarak sürekli biçimde beni ve ailemi yoğun biçimde tehdit edip hakaretler etmesine rağmen eski eşim gözaltından serbest bırakılmıştır. Can güvenliğimiz tehlike altında...



"ÇOCUKLARIMI ALACAĞIM"
Adliye çıkışı sosyal medya hesabından peş peşe videolar paylaşan Okan Karacan ise tehditler savurdu. Karacan, "Geliyorum Zeynep Karacan kapıya çık. Çocukları alacağım çatır çatır. Sen o şirketin ortağı değilsin.

Alacaklarımı vereceksin. Bugün sinemaya 1 milyon kişi gelse 36 milyon para yapar. O parayı sana bırakmayacağım. Allah belanızı versin" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN