İzlandalı aşkı Thor’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, Tarık Emir Tekin ile yakalandı

Bir süre önce İzlandalı aşkı Thor’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz’in adı, geçtiğimiz günlerde Sofia Katc ile aşkı biten Tarık Emir Tekin ile anılıyor. Daha önce de aşk iddiasını “Yakın arkadaşız” diye yalanlayan ikili, geçtiğimiz günlerde baş başa Göktürk’te görüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2023 Güncelleme 25 Ocak 2023, 06:59
İzlandalı aşkı Thor’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, Tarık Emir Tekin ile yakalandı

İÇİNDEKİLER

Dilan Çiçek Deniz, yaklaşık iki ay önce evlilik hazırlığı yaptığı İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile yollarını sürpriz bir şekilde ayırmıştı.



İzlandalı aşkının vakit kaybetmeden çapkınlık turlarına çıkmasıyla hayli üzülen 27 yaşındaki güzel, kendisini işine adadı. Ancak Dilan Çiçek Deniz'in adı, sürpriz bir isimle aşk iddiasına karıştı.



Bu isim de geçtiğimiz günlerde uzun süredir birlikte olduğu Rus aşkı Sofia Katc ile ilişkisine nokta koyan Tarık Emir Tekin'di.



İKİSİNİN DE KALBİ BOŞ
Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin'in Şevval Sam'dan olan oğlu, dedikodulara göre geçtiğimiz günlerde Çiçek'le güzel oyuncunun evinin bulunduğu Göktürk'te baş başa görüldü.



2017 yılında da adları aşk dedikodularına karışan genç oyuncular, iddiaları "Biz çok iyi arkadaşız" diye yalanlamıştı. Ancak her ikisi de ilişkilerini yeni bitiren ikilinin baş başa yemek yemesi, dedikoduları yeniden alevlendirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN