Umut Evirgen'den eski sevgilisi Tuba Büyüküstün'e üst üste hamleler! Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamıştı...

Kısa süre önce Tuba Büyüküstün’ü Instagram’da yeniden takibe alan Umut Evirgen, önceki gece de yeni hamle yaptı. “Sayenizde” şarkılı paylaşımında güzel oyuncuyu etiketleyip eski aşkına gönderme yapan Evirgen, umduğu karşılığı yine bulamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2023 Güncelleme 14 Ocak 2023, 06:58
Umut Evirgen’den eski sevgilisi Tuba Büyüküstün’e üst üste hamleler! Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamıştı...

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının en çapkın isimlerinden Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün'ü unutamamışa benziyor... 2020 yılında ayrıldığı üç yıllık sevgilisinden sonra Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan, adı da sayısız güzelle anılan Evirgen, geçtiğimiz haftalarda Büyüküstün'ü Instagram'da yeniden takibe almıştı.

Ancak bir süredir Paris'te yaşayan güzel oyuncu, Umut Evirgen'i takibe almadı.

İKİNCİ HAMLESİ DE BOŞA GİTTİ!
Önceki akşam ünlü işletmeci ve yönetmen, yeniden sahneye çıktı.

Mekanında Ercan Saatçi'nin 'Sayenizde' şarkısını söylediği sırada çektiği videoyu Instagram'da paylaşan Evirgen, bu videoya da Tuba Büyüküstün'ü etiketledi.

Güzel oyuncu, 2019 yılında bu şarkıyı seslendirmiş; klibini de o dönemki aşkı Umut Evirgen çekmişti.

Eski sevgilisinin yaptığı paylaşıma tıpkı Instagram'daki takibi gibi tepkisiz kalan güzel oyuncunun bu tavrı, "Evirgen'in barış umutları tükendi" yorumları yaptırdı.

2017 ile 2020 arasında aşk yaşayan çift, o dönem magazin gündeminden düşmüyordu.

Güzel oyuncu, Evirgen'in 'barışma isteği' olarak yorumlanan sosyal medyadaki hamlelerine karşılık vermiyor.

Evirgen, kendisiyle sosyal medyada etkileşim halinde olmayan eski aşkını son paylaşımına da ekleyerek şaşırttı.