Cemiyet hayatının en çok merak edilen isimlerin başında gelen Feryal Gülman'a yapımcılardan teklif yağıyor

Cemiyetin merak edilen hayatı, yapımcıların iştahını kabarttı. Hayatının film ve dizi olması için sayısız teklif alan sosyetik iş kadını Feryal Gülman, ‘Önce hayatımı yazacağım; sonra kadınlara ilham olması adına dizi olarak çekilebilir’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2022 Güncelleme 25 Kasım 2022, 06:58
Cemiyet hayatının en çok merak edilen isimlerin başında gelen Feryal Gülman’a yapımcılardan teklif yağıyor

İÇİNDEKİLER

Sosyetiklerin çok merak edilen hayatları, son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de dizi ve filmlere konu olmaya başladı.



Yayına başlayan her yapımla da şehir efsaneleri kulaktan kulağa yayılır oldu.



Özellikle son 10 yıldır 22 yıllık eski eşi Kemal Gülman'la yaşadığı boşanma süreciyle çok konuşulan Feryal Gülman, yapımcıları peşinden koşturmaya başladı.



Kemal Bey'e açtığı 200 milyon TL'lik dava ve sonrasında yaşananlarla olduğu kadar bürokrat bir ailede büyümesiyle de çok merak edilen Feryal Hanım'a teklif üzerine teklif yağdı.



'VERDİĞİM MÜCADELE ÖRNEK OLSUN'
Uzun süredir yapılan teklifleri reddeden Feryal Gülman, son dönemde ise fikir değiştirdi. "Hayatımı yazmak istiyorum ancak bunu emin ellere emanet etmek istiyorum" diyen sosyetik iş kadını, sözlerini sürdürdü: "Özellikle son 10 yılda yaşadıklarım ve verdiğim mücadelenin kadınlara örnek olabileceğini düşünüyorum. Kitabımdan uyarlanarak bir dizi de çekilmesine sıcak bakıyorum. Burada önemli olan tek şey, kadınların benim yaşadıklarımdan kendileri için doğru dersler çıkarması."



GÜNDEM OLAN DAVA
Feryal Hanım, Kemal Gülman'a ihanet nedeniyle açtığı boşanma davasında 200 milyon TL tazminat, 25 bin TL nafaka istemişti. Feryal Hanım, kendisinden 32 yaş büyük eşinin kendisini 22 yaş küçük bir kızla aldattığını öne sürmüştü.



Kemal Gülman, ihaneti reddetse de mahkeme Feryal Gülman'ı haklı buldu ve Kemal Gülman'ın 30 milyon TL maddi, 30 milyon TL de manevi tazminat ödemesine hükmetti. Bu karara da Kemal Bey yine itiraz etti.



FERYAL GÜLMAN KİMDİR?
Ankara'da doğan Feryal Gülman, bürokrat bir ailede yetişti. Ailesiyle İstanbul'a taşınan Gülman, henüz dokuz yaşında babasını kaybetti. İTÜ Mimarlık Fakültesi'nde eğitimini tamamladı. İş hayatına Alarko Holding'de başladı. 1996 yılında anne olan Gülman, evliyken de aile şirketinde çalışmaya devam etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN