Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın New York planı! 5.5 milyon dolara...

Ebru Şahin ile Cedi Osman, New York’taki bir gökdelenden 19 bin 500 dolara daire kiraladı. Çift, aynı yerdeki 5.5 milyon dolar yani 100 milyon TL’lik bir rezidans daireyi de almayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2022 Güncelleme 20 Eylül 2022, 06:59
Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın New York planı! 5.5 milyon dolara...

İÇİNDEKİLER

Temmuz'da Makedonya ve Çeşme'deki iki ayrı törenle hayatlarını birleştiren Ebru Şahin ile Cedi Osman, sonunda aradıklarını buldu!



Evlenmeden önce Suadiye'de kiralık bir daire tutan ünlü çiftten Şahin, rol aldığı 'Destan' dizisinin final yapmasıyla da eşi için daha sık ABD'ye gitme kararı almıştı.



NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'de forma giyen yıldız basketbolcuyla beraber gideceğe Amerika'da oyunculuk ve dil eğitimleri almayı da planlayan Şahin, bir süredir Cedi Osman'la ev arayışındaydı.



Cleveland yerine New York'ta yaşamak isteyen Ebru Şahin, Osman'ın takım arkadaşı Kevin Love ile eşi Kate Bock'ın da yaşadığı lüks bir gökdelendeki rezidans daireyi beğendi.



AYLIK KİRASI 360 BİN TL
Çiftin yakın çevresine göre; Cedi Osman, burada bulunan 5.5 milyon dolarlık bir daireyi beğendi.



Ancak ünlü çift, rezidans daireyi hemen almak yerine önce aynı gökdelendeki bir başka evi aylık 19 bin 500 dolara (yaklaşık 360 bin TL) kiralamaya karar verdi.



İkili, eğer burada mutlu olursa aynı gökdelendeki 100 milyon TL'lik üç odalı rezidans daireyi almayı planlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN