ATV'nin yeni dizi "Adı Sevgi"nin bölümü 13 Mart Pazar günü yayınlanacak

“Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganıyla tanıtılan ATV’nin yeni dizisi "Adı Sevgi"nin ilk bölümü, 13 Mart Pazar günü saat 20.00’de ekrana gelecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2022 Güncelleme 03 Mart 2022, 06:59
ATV’nin yeni dizi Adı Sevginin bölümü 13 Mart Pazar günü yayınlanacak

İÇİNDEKİLER

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi "Adı Sevgi"nin yayın tarihi belli oldu."Asla Yalnız Yürümeyeceksin" sloganıyla yapılan tanıtımları büyük ilgi gören dizinin ilk bölümü, 13 Mart Pazar günü saat 20.00'de atv ekranlarına gelecek."Adı Sevgi", hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.



Gerçek yaşamda örneklerine sıkça rastladığımız toplumsal sorunlara vurgu yapan "Adı Sevgi", etkileyici hikayesiyle izleyicilerin gözdesi olacak.



Yunus Emre Yıldırımer'in başrolü Gizem Güneş ile paylaştığı "Adı Sevgi"nin oyuncu kadrosunda Fatih Al, Nihan Büyükağaç ve Mehtap Bayri gibi isimler yer alıyor.Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen'in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldı.



Müzikleri ise Kalan Müzik/Engin Arslan yaptı. Dizinin fragmanı da sosyal medyada şimdiden büyük yankı uyandırdı.