Telefon 500 bin TL, parfüm 75 bin TL, krem 100 bin TL... Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan adeta para basıyor

Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan, aynı anda 6 ayrı firmanın yüzü… Instagram'da 1.4 milyon takipçisi olan sosyetik güzelin bu markalardan toplamda 2 milyona yakın para kazandığı konuşuluyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2021 Güncelleme 11 Haziran 2021, 06:59
Telefon 500 bin TL, parfüm 75 bin TL, krem 100 bin TL... Doktorlar dizisinin Ela’sı Yasemin Özilhan adeta para basıyor

İÇİNDEKİLER

Para, parayı çeker sözü bir kez daha doğru çıktı.

Türkiye'nin en zengin iş adamlarından biri olan İzzet Özilhan'la evlendikten sonra sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, hem sosyal medyadan yaptığı iş birlikleri hem de imza attığı reklam anlaşmalarıyla cebini doldurdu.

Tarzıyla hem cinslerinin yakından takip ettiği sosyetik güzel, güzelliği ve kaliteli hayat tarzıyla da markaların reklam için tercih ettiği isimler arasına girdi.

FENOMENLİK YARADI!


Instagram'daki 1.2 milyon takipçi sayısıyla da geniş kitlere hitap eden iki çocuk annesi Özilhan, şu anda İsviçreli bir saç vitamin markası, Grundig, Samsung, İpekyol, Jo Malone, Shiseido markalarıyla iş birliği halinde…

Sosyetik güzelin gerek Instagram'da iş birliği yaptığı gerekse marka yüzü olduğu bu markalardan da toplamda 2 milyona yakın para kazandığı konuşuluyor.

Darphane gibi para basan Yasemin Özilhan'ın reklamlardan kazandığı iddia edilen bu rakam ise "Yaseminbank" esprileri yaptırdı.