‘7. Koğuştaki Mucize’ye Oscarlık övgü! Aldis Hodge: Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu Oscar’lıktı

Başarısı Türkiye sınırlarını aşan ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin başrolündeki Aras Bulut İynemli’ye yıldızlı övgü... Dünyaca ünlü aktör Aldis Hodge, “Aras’ın oyunculuğu Oscar’lıktı. Onunla karşılıklı oynamayı çok isterim’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2021 Güncelleme 01 Nisan 2021, 06:59
‘7. Koğuştaki Mucize’ye Oscarlık övgü! Aldis Hodge: Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğu Oscar’lıktı

İÇİNDEKİLER

Gösterime girdiği 2019 yılında gişe rekorları kıran '7. Koğuştaki Mucize' filmi, geçtiğimiz yıl da dijital bir platform sayesinde tüm dünyada izlendi. Yıldız futbolcu Neymar'ın da seyrettikten sonra "Çocuklar gibi ağladım" dediği filmde en büyük övgüyü ise başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli aldı. 30 yaşındaki oyuncu, dünya çapında aldığı övgüler arasına bir yenisini ekledi.


4 Nisan'da düzenlenecek dünyanın en prestijli sinema ödülleri törenlerinden biri olan SAGAFTRA öncesinde daha önce törende ödüle layık görülmüş yedi yıldıza "Mutlaka görün dediğiniz oyunculuk performansı hangisi?" sorusu yöneltildi. Daha önce SAG'ı kucaklayan ve Oscar'a da aday gösterilen dünyaca ünlü aktör Aldis Hodge, tercihini Aras Bulut İynemli'den yana kullandı. Amerikalı aktör, İynemli için şu ifadeleri kullandı: "Film ve oyunculuklar inanılmaz. Başta Aras Bulut İynemli olmak üzere tüm oyuncu kadrosu bir Oscar'ı hak ediyor. Harika bir film. Başrol oyuncusuyla bir projede karşılıklı oynamayı çok isterim."


GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
Son filmi "Miami'de Bir Gece"deki performansıyla övgüler alan Aldis Hodge, Leverage dizisindeki rolüyle şöhreti yakaladı. ABD'li aktör, Aras Bulut İynemli'ye övgü yağdırarak göğsümüzü kabarttı.


İLHAM KAYNAĞI
Oy kullanan yedi kişilik listede yer alan dünyaca ünlü İngiliz aktris Carey Mulligan, tercihini Nicole Kidman'dan yana kullandı.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN