Kaleci Muslera'nın eşi Patricia Callero takdir topladı: Danla Bilic, Demet Akalın gibi isimler de şaşırtmadı

Bu sezon Galatasaray’dan yıllık 3 milyon euro kazanan Uruguaylı kaleci Muslera’nın eşi de alkışları topladı. Patricia Callero, önceki gün çocukları için tişörtün 19.99 TL’ye satıldığı bir zincir mağazadan alışveriş yaptı. Buna karşın lüks tutkunu Danla Bilic, Demet Akalın gibi isimler de şaşırtmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2021 Güncelleme 10 Şubat 2021, 07:01
Kaleci Muslera’nın eşi Patricia Callero takdir topladı: Danla Bilic, Demet Akalın gibi isimler de şaşırtmadı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da forma giydiği 10 yıldan beri sadece performansı değil centilmenliğiyle de herkesin takdirini kazanan Fernando Muslera, önceki gün ailesiyle İstinyePark'ta alışveriş turuna çıktı.

Hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmayarak mütevazılığını konuşturan yıldız futbolcu, eşi Patricia Callero'nun da alışveriş yapmasını bıkmadan bekledi.

Muslera'nın iki çocuğunun annesinin alışveriş için girdiği mağazalar ise şaşkınlık yarattı.

Futbolcu eşlerinden sosyal medya fenomenlerine kadar birçok genç kadının lüks markalardan alışveriş yapmak için yarıştığı şu günlerde güzel yenge, herkesin alışveriş yapabileceği mağazaları tercih etti.

EKONOMİK ALIŞKANLIK


LC Waikiki
mağazasından alışveriş yapan 31 yaşındaki Patricia Callero'nun eşinin milyonlarca euro'luk servetine rağmen daima H&M, Zara, LC Waikiki ve Mango gibi ulaşılabilir markaları tercih ettiği öğrenildi.

Güzel yengenin ekonomik alışverişi, "Muslera gol yemezken Patricia da para yemiyor" dedirtti…

Muslera ve iki çocuğuyla poz veren 31 yaşındaki güzel yengenin tişörtü ve ayakkabısı da ultra lüks markaların aksine Puma imzalıydı.

BİZİMKİLER HAVA PEŞİNDE
Muslera'nın Uruguaylı eşinin verdiği ekonomi dersi üzerine akıllara lüks kıyafetleriyle gösteriş yapan magazin ünlüleri geldi. Demet Akalın, lüks marka tutkusunu şimdiden kızı Hira'ya da aşılamaya başladı.

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin de sadece kendisi değil kızları için de binlerce liralık kıyafetler tercih ediyor.

Danla Bilic ise bir çantaya 200 bin TL vermekten çekinmiyor.