Bayram rehberi | Bayramda Bodrum'da nerede kalınır, nereye gidilir, nerede eğlenilir?

Ramazan Bayramı ile birlikte tatilciler de Bodrum'un yolunu tuttu. Bodrum'a bayram tatili boyunca yaklaşık 2 milyon tatilcinin gelmesi bekleniyor. Biz de 9 günlük bayram tatilini Ege'nin incisinde geçirmek isteyenler için "Nerede kalınır?", "Nereye gidilir?", "Nerede yemek yenir, denize girilir?", "Nerede eğlenilir?" gibi pek çok soruya yanıt bulacakları bir Bodrum rehberi hazırladık.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2019 Güncelleme 03 Haziran 2019, 07:57
Bayram rehberi | Bayramda Bodrum’da nerede kalınır, nereye gidilir, nerede eğlenilir?

İÇİNDEKİLER




KÜÇÜKBÜK ŞENLENDİ
Geçtiğimiz yıl Bodrum Küçükbük'te sezona iddialı giriş yaparak adından söz ettiren Serafina Mare, bu sezon da kapılarını misafirlerine açtı. Beach ve restaurant hizmeti veren mekan, yeni dönemde residence kısmıyla da hizmette. Beach kısmını genişletip sezona yenilikle giren mekan, damaklarda unutulmaz izler bırakan İtalyan tatlarını, lezzet tutkunlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.


Serafina Mare'nin sahibi Metin Şen ve eşi Aslı Şen Bodrum'daki misafirlerini mekanlarında ağırlıyor.


TATİLDE EV KONFORU
Tatilinizi kolaylaştırmak adına size Ortakent Yahşi'de bulunan Lugga Boutique Hotel'i önerebiliriz. Otel, her biri ferah ve lüks olarak tasarlanmış 46 standart, 8 ekonomik, 4 dubleks suit, 1 balayı, 1 VIP, 1 panoramik ve 1 rezidans oda olmak üzere toplam 62 odadan oluşuyor. Tatilcilerden tam not alan otelde kendinizi evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz...


ORGANİK KAHVALTI
Güne güzel bir serpme kahvaltı ile başlamak istiyorsanız Yalıkavak'ta bulunan Asmalı Çardak Kahvaltı Evi'ne hayran kalacaksınız. Mehmet Sarıkaya işletmesindeki mekan, birçok ünlünün de uğrak yeri haline gelmiş. Ev yapımı ekmekten tereyağına, yetiştirdikleri meyve ve sebzelerden reçellere kadar, her bir ikram katettiğiniz mesafeye değecek.




BODRUM'UN
GÖZBEBEĞİ
Kahvaltı sonrası yapılacak en güzel şey, denizin ve güneşin tadını çıkarmak. Bunu da yine Yalıkavak'ta bulunan Erkan Ünal işletmesindeki Bodrum'un gözbebeği Moon Beach'te yapabilirsiniz. Genellikle ailelerin tercih ettiği Moon Beach'te, müzik sesi yükseldiğinde eğlenmek isteyenler ayrı bir bölümde toplanarak eğlencelerine tam gaz devam ediyor.




TÜRKBÜKÜ'NÜN SESS'İ

Bodrum geceleri eğlencesiz olmaz. Yıllardır İstanbul Nişantaşı ve Bodrum Türkbükü'nde hizmet veren Sess kulüp yaza bomba gibi hazırlandı. Nedim Binler, Yüksel ve Ecevit Yılan işletmesindeki Sess Kulüp'te kabinde DJ Can Parlak, geçmişten günümüze olan hit parçalarla siz tatilcileri eğlenceye doyuracak.



YALAN DÜNYA
Geçtiğimiz yıl Nişantaşı'nda hizmete giren yeni nesil meyhane Yalan Dünya, yaz sezonuna Bodrum Yalıkavak'ta devam ediyor. Deniz Şenyazar işletmesindeki mekan, çıkaracağı sürpriz sanatçılarla tatilcilere eğlence dolu anlar yaşatacak...

KAHVE MOLASI
Denizin ve güneşin tadını çıkardınız. Yorgunluğunuzu atmak için sıcak bir şeyler içmek istediniz. Rotanızı Yalıkavak Marina'ya çevirin. Türkiye'nin her yerinde isim yapmış birbirinden farklı kafe ve restoranları sizleri bekliyor. Cook Shop, Huqqa ve Kitchenette bu mekanlardan sadece birkaçı...



AİLELER MAGİ'YE
Gökhan Öztürk işletmesindeki Magi Beach, sezona iddialı bir giriş yaptı. Gençlerin ve çocuklu ailelerin de tercih ettiği işletmede oyun parkı da bulunuyor. Diğer beachlere göre daha ekonomik olan Magi Beach, yine tatilcilerin tercihi olacak.


DOĞAN SAVAŞ