Üç buçuk aylık hamile olan Tülin Şahin'den sürpriz çıkış! " Hodri meydan..."

Üç buçuk aylık hamile olan Tülin Şahin, Memet Özer’den boşanırken ‘Vücudu bozulur diye bebek istemedi’ haberinin gündeme gelmesine çıldırdı. Ünlü model, Özer’in alkol bağımlısı olduğu iddiasının yer aldığı bir yoruma hak vererek “Hodri meydan” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2019 Güncelleme 30 Mayıs 2019, 08:00
Üç buçuk aylık hamile olan Tülin Şahin’den sürpriz çıkış!  Hodri meydan...

İÇİNDEKİLER



Şu
sıralar Portekizli eşi Pedro de Noronha ile bebek sevinci yaşayan Tülin Şahin'den sürpriz çıkış… Güzel modelin Memet Özer'le 12 yıllık evliliğinin 2017'de bitmesine Şahin'in çocuk istememesinin neden olduğu öne sürülmüştü. 38 yaşındaki model, önceki gün hamile olduğunu açıkladıktan sonra eski eşiyle ilgili gelen yorumlara kayıtsız kalmadı.


Şahin, "Oysa ki eski eşiniz bebek istiyordu. Siz istemiyordunuz diye boşandınız. Şimdiki evliliğinizde hamile kalmanız çok manidar" yorumuna sinirlendi. Takipçisine "Bilip bilmeden yorum yapmayın" diye çıkışan Şahin'e bir hayranı şöyle destek çıktı:

'KONUŞACAĞIM' SİNYALİ!
"Kadına iftira atmak kolay. Boşanırken 'vücudu bozulur diye bebek istemiyor' haberi yapıyorlardı. Kadın, adamı bulunca oluyor demek. Sperm kalitesi de önemli. Alkol ve sigarayla olmaz bu işler." Ünlü model, bu yoruma şu yanıtı verdi: "Desteğiniz için teşekkürler. Doğruyu bilmeden yorum yapanlara yakında cevabım olacak. Şu ana dek bir kere bile gerçeği konuşmadım diye kendilerinden çok emin yorum yapıyorlar maalesef."



Şahin, sözleriyle evliliğinin Özer'in alkol bağımlılığı yüzünden bittiği iddiasını doğrular gibiydi…



Özer'den boşandıktan sonra mutluluğu Noronha'da bulan Şahin, Portekizli bankacıyla geçen ay evlendi. 3 buçuk aylık hamile olan modelin mutluluğu bebek haberiyle katlandı.