Şip-şak aşklar

Aslışah Alkoçlar ile Altuğ Leblebici, kıskançlık yüzünden ayrıldı. Leblebici, kısa sürede aşkı Alkoçlar’ın gönlünü alıp dün instagram’da barış pozu verdi. Takipleşmeyi bırakan Yağmur Tanrısevsin ile aşkı Oğuzhan Koç da birkaç saat içinde geri adım attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2018 Güncelleme 17 Ağustos 2018, 00:03
Şip-şak aşklar

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz gün magazin dünyasının iki ünlü çiftinin aşkında kısa süreli kriz yaşandı. Bu isimlerden ilki sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile madenci sevgilisi Altuğ Leblebici'ydi. Dört aydır birlikte olan ikilinin aşkı, geçtiğimiz gün sekteye uğradı. İddiaya göre kıskançlık krizine giren Alkoçlar, Leblebici ile ilişkisine nokta koydu.


KRİZLERE JET ÇÖZÜM
Sevgilisinin gönlünü kısa sürede alan işadamı, dün Alkoçlar'la fotoğrafını paylaşıp barışmayı ilan etti. Jet hızıyla ayrılıp barışan diğer ünlü çift ise Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç'tu. Koç, yeni filminin çekimi için geçtiğimiz ay Çanakkale'ye gidince Tanrısevsin de soluğu Bali'de almıştı. Güzel oyuncunun tatili uzayınca iddiaya göre Koç, aşkına serzenişte bulundu. Kavga eden ikili, birbirlerini takibi bıraksa da kriz kısa sürdü. Çift, saatler sonra yeniden takipleşmeye başladı.