Dul davası!

16 yıllık savaş, yine kızıştı! Demet Şener, kendisi için ‘Ona teşekkür ederim. Yıllar sonra ben de dul kalabilirdim’ diyen Demet Akalın’a dava açıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2018 Güncelleme 21 Şubat 2018, 01:52
Dul davası!

İÇİNDEKİLER

Ünlü popçu Demet Akalın ile Demet Şener'in 16 yıl öncesine dayanan düşmanlığı seneler sonra yeniden gündeme geldi. Akalın, "Kendisini tanımıyorum. Arkadaşım değil, neden selam vereyim?" diyen Şener'e "Ona teşekkür borçluyum. Ben de yıllar sonra çoluklu çocuklu, dul ve işsiz kalabilirdim" diye ağır bir göndermede bulunmuştu. İbrahim Kutluay'la evlilik hazırlıkları yaparken Kutluay'ın Şener'le aşk yaşamaya başlamasıyla yıkılan Akalın'ın bu sözlerine yanıt gecikmedi. Kutluay'la 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay bitiren Şener, dün avukatı Aslı Hatemi aracılığıyla yaptığı şu açıklamayla Akalın'a dava açma hazırlığında olduğunu dile getirdi:


'KADINLARI RENCİDE ETTİ'
"Müvekkilimin onurlu bir kadın olduğu unutulmamalıdır. Müvekkilim dul olsa dahi bu, hiç hoş olmayan ve yakışık almayan bir beyandır. Türk toplumunda dul kalmış, çoluklu çocuklu ve işsiz birçok kadın bulunmaktadır. Bu beyanlar, toplumun genelini aşağılamaktadır. Son olarak; kimin ne zaman dul, işsiz ve çoluklu çocuklu kalacağı da sadece yüce Allah'ın takdir edeceği bir durumdur."



ECE'DEN ŞOK ANILAR
Ece Erken de "İbrahim, Demet Akalın'la evlenecekken Şener'le haberleri çıktı. Akalın, eşyalarını almaya gittiğinde valizleri kapının önündeydi" dedi.