Yüksek ses 'Hadise'si

Hadise’nin sahibi olduğu La Plaj’da, olaylar eksik olmadı. Daha önce küçüklere içki verilen ve silahlı kavgaların yaşandığı mekanda, önceki gece ses sınırı aşıldı. Ekipler, görevlileri uyardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2017 Güncelleme 28 Haziran 2017, 01:14
Yüksek ses ’Hadise’si

İÇİNDEKİLER

Bodrum Yalıkavak'ta sosyete mekanları arasında olan ünlü şarkıcı Hadise'nin ablasının adına açtığı La Plaj, yine gündem yarattı. Popçu Gülşen, Şeker Bayramı'nın ikinci günü, bu mekanda sahne aldı. Eşi Ozan Çolakoğlu ile sahneye çıkan Gülşen, kendisini dinlemeye gelenleri adeta coşturdu. Birbirinden güzel şarkılarını eşinin sergilediği DJ performansı eşliğinde söyleyen Gülşen, yürekleri hoplattı. Her şarkıda eşine dönerek kur yaptı. Ancak, ilerleyen saatlerde, yine bir hadise yaşandı. Geçtiğimiz yıl yüksek ses nedeniyle uyarı alan görevliler, bu yıl da kurallara uymadı. Çevreden gelen şikayetler üzerine mekana gelen jandarma ve belediye zabıta ekipleri, müziği kesmeden yetkilileri uyardı. Daha önce silahlı bir kavganın yaşandığı La Plaj, 18 yaşından küçüklere alkol servis yaptığı gerekçesiyle 1 gün mühürlenmişti.

KAZIK SAVUNMA
Ünlü şarkıcı Hadise, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. La Plaj'daki uçuk mönü fiyatlarını savunarak "Çoğu mekandaki fiyatlar öyle değil mi zaten? O mekan ablamın" dedi. La Plaj'da bir hamburger 50 lira, lahmacun-ayran 60 lira, 3 top dondurma ise 25 liradan satılıyor. Mönüdeki kokteyllerden 1 kadeh sipariş edenler ise 75 lira ödüyor.

Doğan SAVAŞ/BODRUM