Ünlüler havalandı

Magazin ve iş dünyasının ünlüleri bu bayram da kural bozmadı. Önceki gün soluğu Atatürk Havalimanı’nda alan ünlü isimler yurt dışına uçtu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2017 Güncelleme 25 Haziran 2017, 01:52
Ünlüler havalandı

İÇİNDEKİLER

MİAMİ YOLCULAR
Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Selin Burnaz ile eşi Abdullah Burnaz, 5 yaşındaki oğulları Mustafa Cem'le önceki gün Atatürk Havalimanı'ndaydı. Ünlü çift, bayramı Miami'de geçirecek…



HEM İŞ HEM TATİL
Süperstar Ajda Pekkan için ise bu bayram, işle tatil bir arada… Geçtiğimiz yıl Kıbrıs'tan 2 buçuk milyon TL'ye lüks bir villa satın alan Pekkan, yavru vatanda hem konser verecek hem de deniz keyfi yapacak.



OĞLU İÇİN POZ VERDİ
Sosyetik çift Sanem ile Rafl Tezman, önceki gün Miami'ye gitmek için havaalanındaydı. Oğulları Emir'le objektiflere yansıyan ikili, gazetecilerin yanından hızla uzaklaştı. Ancak minik Emir, poz vermek isteyince babası da onu kırmayıp objektiflere zafer işareti yaptı.




KOMŞU'YA GİTTİ
Cemiyet hayatının ünlü ismi Leyla Alaton da bayram tatili için rotasını yurt dışına çevirdi. "Çok yoruldum. Bu tatil bana iyi gelecek" diyen Alaton, Mikonos'a uçtu.




UÇAKTAN TEKNEYE
Mikonos'u tercih edenler arasında Yalçın ile eşi Neslihan Sabancı da vardı. Önceki gün havalimanında görüntülenen işadamı, "Adaya gidiyoruz, tekneyi oraya çağırdım" dedi. İkiliyi görenler "Ayakları yere değmeyecek" yorumu yaptı.