Tuba terörü!

Aşk yaşadıkları iddia edilen Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen dün birlikte görüntülendi. Oyuncuyla sahibi olduğu mekanda oturan Evirgen’in korumaları, muhabirimiz Aydın Hamza’ya saldırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2017 Güncelleme 20 Haziran 2017, 00:00
Tuba terörü!

İÇİNDEKİLER

Kendi gibi oyuncu Onur Saylak'la geçtiğimiz ay 6 yıllık evliliğini sessiz sedasız bitiren Tuba Büyüküstün nedeniyle dün gergin anlar yaşandı! Büyüküstün, adının aşk iddialarına karıştığı Emirgan'daki La Boom ve Gizli Kalsın'ın genç işletmecisi Umut Evirgen'le dün yemekteydi. Nişanlı olan Evirgen'in mekanına giden oyuncu, işletmeciyle görüntülenince tedirgin oldu. Bunun üzerine devreye mekanın görevlileri girdi. İki kişi, kamuya açık cadde üzerinde görevini yapmakta olan gazetecileri araçla 500 metre boyunca takip etti. Lüks bir ciple gazetecileri takip eden iki takım elbiseli koruma, muhabirlerin kafasına silah dayayarak 20 bin liralık fotoğraf makinelerine Baltalimanı'nda el koydu. Kendilerine şiddet uygulanan gazeteciler, ilk olarak hafıza kartını daha sonra da makinelerini şehir eşkıyalarına vermek zorunda kaldı.


Yasak aşk yaşadıkları iddia edilen ikili, dün bu mekanda bir aradaydı!

'SANKİ BURASI DAĞ BAŞI!'
Muhabirimiz Aydın Hamza ile Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Bayrak, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği'ne giderek Evirgen ve korumalarından şikayetçi oldu. Muhabirimiz Hamza, şöyle konuştu: "Sanki burası dağ başı. Güpegündüz silahla adam gasp ediyorlar. Biz sadece Tuba Büyüküstün'ün fotoğrafını çekmek istedik. Yanındaki adam kimdir bilmiyorduk. Aracımızın önünü kesip fotoğraf makinemizi aldılar."


6 yıllık
eşi Onur Saylak'tan 2 hafta önce boşanan güzel oyuncunun adı çok geçmeden Emirgan'daki La Boom ve Gizli Kalsın adlı mekanların genç işletmecisi Umut Evirgen'le anıldı. Evirgen, Büyüküstün ile yakalanınca iddiaya göre devreye korumalarını soktu!




Aydın Hamza