İmalı veda!

Gülben Ergen’le Erhan Çelik’in 2 yıllık evliliği, dün resmen bitti. Ergen’i eski eşi Mustafa Erdoğan’dan kıskandığı ve ihanet yüzünden boşandığı iddia edilen Çelik’in son sözleri ise imalıydı: ‘Gerçekler zamanla ortaya çıkacak!’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2016 Güncelleme 07 Aralık 2016, 11:44
İmalı veda!

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı Gülben Ergen'le Erhan Çelik'in 2 yıllık evlilikleri dün resmen bitti. Çift, dün Küçükçekmece Adliyesi'nde görülen davayla tek celsede boşandı. Evliliklerini anlaşmalı olarak noktalayan Ergen'le Çelik, birbirlerinden herhangi bir tazminat talep etmedi. Mahsun Kırmızıgül'ün filminde oynamakta ısrar eden Ergen'in eski eşi ve 3 çocuğunun babası Mustafa Erdoğan'la da görüşmeye devam etmesi Erhan Çelik cephesinde bardağı taşıran son damla oldu.

YENİDEN BARIŞMA YOK!
Ünlü spiker, boşanmadan bir gece önce ayrılık kararının ihanet nedeniyle alınıp alınmadığı hakkındaki soruya şu imalı cevabı verdi: "Gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir alışkanlığı ve güzel bir tarafı var. Bugün için söyleyeceğim hiçbir şey yok. Zaten zaman her şeyi herkese gösteriyor." Barışmanın olmayacağını da dile getiren Erhan Çelik'in bu sözleri, okları yeniden Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan'a çevirdi!

BOŞANDI ÇELİK'İ SİLDİ
Evliliğini kurtarmak için aile dostlarını araya sokan Ergen, başarılı olamayınca önceki akşam instagram'da "İki nimet vardır ki insanların çoğu onun kıymetini bilmezler: Vücut sağlığı ve vicdan rahatlığı" sözünü paylaştı. Ünlü sanatçı, boşanmanın hemen ardından ise sosyal medya hesaplarından 'Çelik' soyadını sildi. Sanatçı, Twitter'daki 'eş' ibaresini de profilinden çıkardı.

Gündem olan beraberlikleri mazide kalan Gülben Ergen'le Erhan Çelik'in birlikte oldukları dönemde aşklarının ölümsüzlüğünü göstermek için ellerine yaptırdıkları 'sonsuzluk' dövmesini de sildirip sildirmeyecekleri ise merak konusu oldu.

Doğan SAVAŞ