Şok iddia!

Nihat Doğan, 2011’de şaibeli şekilde hayatını kaybeden Defne Joy Foster’ın ölümünde FETÖ bağlantısı olduğunu iddia etti. Savcıları göreve çağıran şarkıcı, “Defne terör örgütü için ilk kez FETÖ demişti. Bunu söyledikten sonra Kerem Altan’ın evinde ölü bulundu” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2016 Güncelleme 01 Eylül 2016, 00:00
Şok iddia!

İÇİNDEKİLER

Nihat Doğan, 2011 yılında Kerem Altan'ın evinde ölü bulunan oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster hakkında dün çarpıcı bir iddia ortaya attı. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programın yorumcusu Doğan, Foster'ın ölümünde FETÖ'nün parmağı olduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü için ilk kez 'FETÖ' diyen kişinin Defne Joy Foster olduğunu söyleyen şarkıcı, ünlü oyuncunun cinayete kurban gittiğini iddia etti.

"DOSYA TEKRAR AÇILSIN"
"Buradan savcıları göreve çağırıyorum; o dosyanın tekrar açılması lazım" diyen Doğan, Defne Joy Foster davasının şaibeli olduğunu iddia ederek canlı yayında şunları söyledi: "Gülen'in yargıda, bürokraside en güçlü olduğu dönemde Defne Joy Foster, onun için 'FETÖ' dedi. Bunu söyledikten kısa bir zaman sonra ne hikmetse FETÖ'nün tetikçi gazetesi olan Taraf gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde ölü bulundu."

"CİNAYETE KURBAN GİTTİ"
Ölümünden 3 yıl sonra 15 ayrı Adli Tıp uzmanının oybirliğiyle kesinleşen raporda, astım hastası olan Foster'ın aldığı ilaç ve alkolün yan etkisine bağlı olarak solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Bu kararın şaibeli olduğunu dile getiren Doğan "Defne'nin ölümü, Hrant Dink ve ASELSAN mühendisleri gibi cinayet olabilir. Bu kız, yüzde 99 cinayete kurban gitti. Defne Joy Foster 'FETÖ' dediği için öldürülmüş olabilir. Bu alçaklar her şeyi yaparlar" diye konuştu.



* Foster'ın öldüğü gece yaşananlar kafa karıştırmıştı.



* Önce 3 ay hapis cezasına çarptırılan Kerem Altan'ın sosyal ilişkileri ve yargılama sürecindeki davranışları nedeniyle cezası 2 ay 15 güne indirilmişti. Hâkim, bir daha suç işlemeyeceği kanaatine vardığını belirterek o cezayı da ertelemişti.