Psikopat Cem

Ebru Şallı-Cem Yılmaz aşkı, önceki akşam Bodrum’da belgelendi. Şallı, evinde kaldığı şovmenle 3 ayrı mekan gezdi. Bir kulüpte sahneye çıkan Cem Yılmaz, MFÖ’den ‘Psikopat’ şarkısını söyledi. Güzel sunucu da sahneden inip yanına gelen aşkını ‘Psikopatım benim’ diyerek sarılıp öptü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2016 Güncelleme 26 Ağustos 2016, 00:00
Psikopat Cem

İÇİNDEKİLER

Yazın sürpriz aşkına imza atan Ebru Şallı ile Cem Yılmaz, günlerdir gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini sürdürüyordu. Çeşme'de başlayan aşk, önceki akşam Bodrum'da belgelendi. Birkaç gündür Yılmaz'ın Cennet Koyu'ndaki lüks evinde vakit geçiren ikili, önceki gece site içindeki balıkçıda baş başa yemek yedi. Aşıklar, daha sonra soluğu Marina Yat Club'da aldı. Gece kulübünde sevgilisi Şallı ve Ozan Güven ile eğlenen komedyen, bir ara aşka gelip sahneye çıktı.

SARMAŞ DOLAŞ EĞLENCE
Yılmaz, Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' adlı şarkısını Şallı'nın gözlerinin içine bakarak söyledi. Bunun üzerine eski manken, komedyeni boynundan öptü. Yılmaz'la Şallı, gecenin finalini ise Mandalin adlı gece kulübünde yaptı. Sarmaş dolaş dans eden ikiliden komedyen, yine hızını alamayıp sahneye çıktı ve MFÖ'nün 'Psikopat' şarkısını söyledi. Yılmaz masasına geçtiğinde ise Şallı "Psikopatım benim" diyerek ona sarıldı.


SERENAT YAPTI

EBRU YARADI !
Sabahın ilk ışıklarına kadar Bodrum'da iki farklı mekan gezen Cem Yılmaz, her iki gece kulübünde de sahneye çıktı. Komedyen, Ebru Şallı için MFÖ ile Athena şarkılarının yanı sıra Ebru Gündeş'in 'Fırtınalar' parçasını da seslendirdi. Hem çiçeği burnunda sevgilisi hem de müşterileri eğlendiren Cem Yılmaz'ın neşeli halleri ise "Ebru Şallı aşkı Yılmaz'a iyi gelmiş" dedirtti.

GERGİNSİNİZ BUGÜN!
Mekan çıkışında habercilere görüntü vermek istemeyen Cem Yılmaz, VIP minibüsünü trafiğe kapalı sokağa getirtti. İnsanların tepkisine aldırış etmeyen ve trafik kurallarını hiçe sayan komedyen ile elinde kırmızı gülle mekandan çıkan sevgilisi Ebru Şallı, minibüse bindi. Sinirli olduğu gözlenen Yılmaz, şoförüne "Işığı bizi rahat çekmeleri için mi açıyorsun?" diyerek sinirini şoföründen çıkardı.

HALİL ÇİLİNGİR/BODRUM