Çıldırtan aşk

Ebru Şallı, Cem Yılmaz’ın Bodrum’daki evinden kalpli paylaşım yapınca eski aşkı Sinan Akçıl çıldırdı. İddiaya göre ünlü müzisyen, güzel sunucuya hakaret dolu mesajlar attı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2016 Güncelleme 25 Ağustos 2016, 05:27
Çıldırtan aşk

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı ortaya çıkan Ebru Şallı, eski sevgilisi Sinan Akçıl'ı çıldırttı. Ünlü komedyenle Çeşme'de yakınlaştıktan sonra Bodrum'a geçen eski manken, tatiline Yılmaz'ın Mandarin Oriental'daki lüks evinde devam ediyor. Önceki gün Cem Yılmaz'ın evinde kahve keyfi yapan Şallı, bu anlarını snapchat hesabında paylaşınca olanlar oldu!

ÇEŞME-BODRUM HATTI İLİŞKİ!
Ünlü güzelin İngilizce 'aşk' yazan ve kalp emojisi eklediği paylaşımını gören Akçıl, Uçankuş'un iddiasına göre kıskançlık krizine girdi. Birlikte olduğu dönemde Ebru Şallı'yı 'kutsal kadın' olarak nitelendiren Sinan Akçıl, iddiaya göre eski sevgilisine çok ağır mesajlar attı. Mesajlar karşısında neye uğradığını şaşıran eski mankenin ünlü şarkıcıya cevap vermediği de konuşulanlar arasında… Sinan Akçıl'ın, arasının iyi olmadığı Cem Yılmaz'la eski aşkının yeni bir ilişkiye başlamasının kendisini şoke ettiğini ve Şallı'nın son paylaşımıyla deliye döndüğünü söylediği de öğrenildi.


KIZDIRAN KAHVE