Sosyete şokta

Zeynep-Osman Çarmıklı hakkında ortaya atılan iddia, şok etkisi yarattı. Bir internet sitesine göre 62 yaşındaki Osman Bey, gönlünü genç bir hostese kaptırınca önce estetik oldu, sonra evini ayırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2016 Güncelleme 23 Ağustos 2016, 00:00
Sosyete şokta

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının gözde çiftlerinden Zeynep ile Osman Çarmıklı, 2 yıl önce evlerini ayırmıştı. Zeynep Hanım, Kandilli'de; Osman Bey de Bebek'te yaşamayı tercih etmişti. Gözde çiftin evleri ayırmasıyla ilgili önceki gün şok bir iddia ortaya atıldı. Gak Magazin'in iddiasına göre işadamı, gönlünü kendinden küçük bir hostese kaptırdı. Osman Bey, genç sevgilisinin uzun saatler çalışıp yorulmasına da dayanamadı.

AŞKINA İŞİ BIRAKTIRDI MI?
Hostes sevgilisinin işi bırakmasını isteyen Çarmıklı, genç hostese Bebek'te bir ev tahsis etti. 'Hostes B.' ile aradığı huzuru bulduğu konuşulan Osman Çarmıklı'nın yasak aşkıyla gözlerden uzak vakit geçirmek için sık sık yurt dışına çıktığı da iddialar arasında... Yine Gak Magazin'in iddiasına göre 62 yaşındaki işadamı, genç sevgilisi için bıçak altına yatarak yüzündeki yılların izlerini sildirdi. Sosyetede kulaktan kulağa bir diğer iddiaya göre Zeynep Çarmıklı'nın da bu yasak aşktan haberdar...