Aşka geldiler

Daha önce ilişkilerini yalanlayan Caner Erkin ve Şükran Ovalı, aşka geldi. Caner, İtalya’dan ilan-ı aşk etti. Güzel oyuncu da yıldız futbolcuyu instagram’da takibe alarak karşılık verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2016 Güncelleme 31 Temmuz 2016, 00:00
Aşka geldiler

İÇİNDEKİLER

Asena Atalay ile 6 yıllık evliliğini bu yılın başında noktalayan ve bu evlilikten 'Çınar' adında bir oğlu olan futbolcu Caner Erkin, mutluluğu oyuncu Şükran Ovalı'da bulmuştu. Bu sezon Fenerbahçe'den İtalya'nın İnter takımına transfer olan yıldız futbolcu, her fırsatta güzel oyuncuyla ilişkisini yalanlıyordu. Ancak Caner Erkin'den önceki gün sürpriz bir hamle geldi. Hayatını İtalya'da sürdüren ünlü futbolcu, sosyal medyada yayınladığı bir pozun altına "3 gün kaldı (Ş)" notu düşüp bir de kalp emojisi ekledi.

KALP KALBE KARŞI
Tatil için Türkiye'ye gelecek olan Erkin, bu paylaşımıyla aşk dedikodularını doğruladı. Caner Erkin'in takipçileri 'Ş' harfiyle Şükran Ovalı'yı kastettiğini anlayarak futbolcuyu mesaj yağmuruna tuttu. EURO 2016'da A Milli Futbol takımıyla mücadele eden Caner Erkin'e moral vermek için Fransa'ya giden Şükran Ovalı'dan ise karşı hamle gecikmedi. İlişkiyi yalanlayıp kendisinin Beşiktaşlı olduğunu söyleyen oyuncu, sevgilisini bu paylaşımından sonra instagram'da takip etmeye başladı. Bunun üzerine "Ovalı'dan karşı atak geldi" yorumları yapıldı.