Sultan Meryem

Meryem Uzerli, Lübnan’ı salladı. Beyrut’taki BİAF 2016’da ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Uzerli, göz kamaştırdı. Lübnanlılar ‘Sultan Meryem‘ dedikleri güzel oyuncuyla selfie yapmak için sıraya girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2016 Güncelleme 30 Temmuz 2016, 00:00
Sultan Meryem

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, önceki akşam Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen BİAF 2016'dan (Beyrut Uluslararası Ödül Festivali) ödülle döndü. Bu yıl yedincisi düzenlenen geceye sevgilisi Alp Özcan'la katılan Uzerli, "En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Türk hayranlarının yanı sıra Arap dünyasında da büyük bir şöhrete sahip olan Meryem Uzerli, gecede Lübnanlı tasarımcı Ziad Nakad imzalı bir kıyafet giydi. Ödülünü almak için sahneye çıkan oyuncuyu Arap sunucu "Sıradaki ödülümüze layık olan, kalbimi çalan, 70 farklı ülkede 400 milyon hayranı olan Meryem Uzerli" olarak davet etti.

'DÜNYANIN EN MUTLUSUYUM'
Ödülü alırken yaptığı konuşmada çok heyecanlı olduğu gözlenen güzel oyuncu duygularını şöyle ifade etti: "Şu anda duygularımı ifade edebilecek kelime bulamıyorum. Bir oyuncu olarak canlandırdığım karakterlerin her zaman gerçekçi olmasına özen gösterdim. Bu ödül emeğimin karşılığını aldığımı gösteriyor. Şu anda dünyanın en mutlu insanı benim. Hepinize çok teşekkür ederim." Geçtiğimiz yıl BIAF 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü Pelin Karahan almıştı.



AŞKI YALNIZ BIRAKMADI
Meryem Uzerli, Lübnan'daki ödül törenine sevgilisi Alp Özcan'la birlikte katıldı.



SELFİE KUYRUĞU
Güzel oyuncu, gündüz saatlerinde gezdiği Beyrut'ta hayranlarının ve basının büyük ilgisiyle karşılaştı. Daha sonra ödül törenine katılan Uzerli'yle selfie yapmak isteyen hayranları kuyruk oluşturdu.