Messi bu neyin nessi!

Saçlarını sarıya boyatan Lionel Messi Türkiye’de de olay oldu. Türk hayranları yıldız futbolcuyu Recep İvedik’e benzetti. Takım arkadaşı Arda Turan’dan Türkiye’deki esprileri öğrenen Messi, İvedik’i izledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2016 Güncelleme 29 Temmuz 2016, 00:00
Messi bu neyin nessi!

İÇİNDEKİLER

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, sarışın oldu ortalık karıştı. Ünlü futbolcunun sarı saçlı haline en komik yorum ise Türk hayranlarından geldi. Yıldız futbolcunun Türkiye'deki sevenleri onu Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik'e benzetti. Ünlü futbolcunun muzip takipçileri Recep İvedik'le kendisinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp "Ben de gözüm bir yerden ısırıyor diyordum" diye espri yaptı.



ARDA FİLMi İZLETTİ
Bu kare instagram'da kısa sürede binlerce beğeni aldı. Şu sıralar Lionel Messi'yle İngiltere'de kampta olan Arda Turan ise sosyal medyada yapılan eğlenceli yorumları takım arkadaşına aktardı. Turan'ın Messi'ye Türk taraftarların kendisini Recep İvedik tiplemesine benzettiğini söylemesi ve filmden bazı sahneleri izletmesi üzerine yıldız futbolcunun kahkahalarla güldüğü öğrenildi.

MAGAZİN SERVİSİ / ÖZEL