Kalbi de melek

Dünyaca ünlü model Karolina Kurkova, Türkiye aşkını yine konuşturdu. Victoria’s Secret meleği, ‘Türkiye riskli’ diyenlere kulak vermedi ve dün ailesiyle birlikte Bodrum’a geldi. Çek model, sosyal medyada da ülkemize övgü yağdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2016 Güncelleme 25 Temmuz 2016, 00:00
Kalbi de melek

İÇİNDEKİLER

VICTORIA'S Secret meleği Karolina Kurkova, lüks saat markası IWC Schaffhausen'in reklam kampanyası için dünyayı dolaşıyor. Daha önce Hong Kong ve Çin'e giden Çek modelin şimdiki durağı ise Türkiye! Dün instagram'da Bodrum'daki 'Canyon Ranch Wellness Resort'ten muhteşem bir manzara fotoğrafı paylaşan güzel model, dünyaca ünlü birçok yıldıza örnek oldu.

KAROLİNA'DAN GÜZEL DERS!
Şu sıralar sıkıntılı günler yaşayan Türkiye'de ailesiyle zaman geçirerek hem iş hem tatil yapan Kurkova, "Türkiye'ye gitmek riskli" diyenlere inat soluğu Bodrum'da aldı. Önceki yıllarda da gerek tatil gerekse iş için Türkiye'ye gelen Victoria's Secret meleği, ülkemize övgüler yağdırdı. Bir Türkiye aşığı olan Karolina Kurkova "Türkiye'yi özellikle de Ege sahillerini çok seviyorum. Bu güzel ülkede güzel insanlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum" diyerek yaşanan hain darbe girişimi sonrası Türkiye'deki konser ve organizasyonlarını iptal eden ünlü isimlere adeta ders verdi.


Karolina Kurkova, 495 bin kişinin takip ettiği instagram hesabından bu kareyi paylaşıp Bodrum'a ve odasından çektiği manzaraya övgüler yağdırdı.

YILDIZLAR BODRUM SEVER
canyon Ranch Wellness Resort'un 13 bin liralık lüks odasında konaklayan dünyaca ünlü model, yoga ve detoks yaparak ruhunu dinlendiriyor. Kurkova'nın ülkemizde olduğu haberini öğrenen Türk hayranları sosyal medyadan "Türkiye'ye hoşgeldin" mesajları yayınladı.

HALİL ÇİLİNGİR / BODRUM