SefalARDA

Arda Turan, tatile doymuyor. EUR0 2016’nın ardından Ege’ye demir atan yıldız futbolcu, önceki gün aşkı Aslıhan Doğan’la Bodrum’da ortaya çıktı. Sürekli kahkahalar atan Arda’nın keyifli halleri de objektiflere böyle yansıdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2016 Güncelleme 22 Temmuz 2016, 00:00
SefalARDA

İÇİNDEKİLER

Barcelona'dan İngiltere'ye transfer olacağı konuşulan Arda Turan, erkek arkadaşlarıyla çıktığı tekne tatilini noktaladı. Yıldız futbolcu, sevgilisi Aslıhan Doğan ve kardeşi Okan Turan ile birlikte Bodrum'da tatile devam ediyor. EURO 2016 sonrası soluğu sevgilisiyle Fethiye'de alan ünlü futbolcu daha sonra erkek arkadaşlarıyla Marmaris'te mavi tura çıkmıştı. Yeni sezon öncesi enerji depolayan Arda Turan, önceki gün sevgilisiyle Türkbükü Maça Kızı Otel'in iskelesinde objektiflere takıldı. Bir hayli keyifli olduğu gözlenen Turan, gazetecileri fark edince sevgilisinin bikinili görüntülenmemesi için kardeşiyle konuşur gibi yaparak objektiflerin önüne baraj kurdu. Bu esnada plaj kıyafetini üzerine geçiren Aslıhan Doğan, apar topar iskeleden ayrıldı.




'BIRAKIN DA RAHAT OLALIM'
Ünlü futbolcu, daha sonra iskeleden balıklama denize atlayarak serin sularda kulaç attı. Bir süre yüzen Arda Turan, dubaya yaklaşıp kendisini görüntüleyen gazetecilere seslendi. Tatil için en popüler beldelerden biri olan Bodrum'u tercih eden Arda Turan, yanına gelen basın mensuplarına "Arkadaşlar görüntü aldınız. Bırakın da rahatça tatil yapalım" dedi.

HALİL ÇİLİNGİR / BODRUM