Mutlu son

2016, ünlülere uğurlu geldi. 40 yaşındaki Gülşen, dün Barcelona’da müzisyen Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturdu. Düğüne sadece 40 kişilik ekip katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2016 Güncelleme 11 Haziran 2016, 00:09
Mutlu son

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasından peş peşe gelen evlilik haberlerine bir yenisi eklendi... Türk Pop Müziği'nin iki başarılı ismi Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, uzun yıllık beraberliklerini dün nikah masasına taşıdı. Ünlü çift, nikah masasına oturmak için İspanya'nın Barcelona şehrini seçti. Barcelona Başkonsolosluğu'nda Türkiye saatiyle saat 15.15'te kıyılan nikaha, ikilinin Türkiye'den giden 40 kişilik yakın çevresi katıldı.

'HAMİLE Mİ?' DEDİKODUSU!
Sade bir tören ile dünya evine giren Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, nikahtan sonra W Otel'de düzenlenen bir partiyle geç saatlere dek eğlendi. Ünlü çift, balayında ise tüm Akdeniz ülkelerini gezecek. Bu arada düğün tarihlerini önce Ağustos, ardından Temmuz olarak açıklayan Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun, ani bir şekilde nikah masasına oturması "Güzel şarkıcı, hamile mi?" dedikodularını gündeme getirdi.



OKYANUSA KARŞI PARTİ
Ünlü çift, W Hotel'in okyanus manzaralı terasında düzenlenen bir partiyle evliliklerini kutladı. Birbirleriyle ikinci evliliklerini yapan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, 40 kişiyi de geceliği 3 bin lira olan bu otelde ağırladı.