Hızır görmesin

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yıldızı Deniz Çakır, önceki akşam gizlice aşk yaşadığı oyuncu Kadir Çermik’le el ele görüntülendi. Güzel oyuncuyu görenler, ‘Hızır Çakırbeyli, bu anları görmesin’ esprisi yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2016 Güncelleme 26 Mayıs 2016, 01:56
Hızır görmesin

İÇİNDEKİLER

ATV'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı Deniz Çakır, önceki akşam aşka geldi... Oktay Kaynarca'nın oynadığı Hızır Çakırbeyli'nin eşi 'Meryem' karakteriyle ekrana gelen Çakır, Beşiktaş'ta objektiflere takıldı. Gazetecilere görüntülenmemek için mekanın iç tarafına oturan Deniz Çakır, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Çermik'le romantik bir sohbetteydi.

1 AYDIR BERABERLER
Güzel oyuncu ve Çermik, bir ara aşka gelip dakikalarca el ele tutuşarak ve birbirlerinin gözlerinin içine bakarak sohbet etti. Bu sırada gazetecileri fark eden Deniz Çakır ise hemen mekandan ayrıldı. Çakır, soruları yanıtsız bırakırken kendisinden hemen sonra Beşiktaş'tan ayrılan Kadir Çermik de tek kelime etmedi. Güzel oyuncu ile Çermik'in yaklaşık 1 aydır gizlice aşk yaşadığı öğrenildi.


Deniz Çakır'dan hemen sonra mekandan ayrılan ünlü oyuncu Kadir Çermik, aşkla ilgili yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

AYNI OYUNDA OYNUYORLAR
Deniz Çakır ve Kadir Çermik, 'Bütün Kadınların Kafası Karışıktır' isimli tiyatro oyununda birlikte rol alıyor. Çift, ilişkileri projenin önüne geçmesin diye aşklarını gizli tuttu.

DOĞAN SAVAŞ