Günaydın Kaya

Kaya Çilingiroğlu, önceki akşam Bebek’teki bir mekanda keyifteydi... Bindiği aracını hareket ettiremeyen işadamı, yan koltuğa geçip burada sızdı. Bir valenin sesiyle uyanan Çilingiroğlu, ayakta uyur halde de objektiflere böyle güldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2016 Güncelleme 26 Mayıs 2016, 00:00
Günaydın Kaya

İÇİNDEKİLER

Bebek'te bir Kaya Çilingiroğlu klasiği... Bugüne kadar defalarca sarhoş halde direksiyon başında görüntülenen işadamı, bu kez ise temkinliydi. Kaya Çilingiroğlu, önceki gece Bebek'te arkadaşlarıyla sohbet etti.

VALELERE TESLİM
Mekanda alkolü fazla kaçıran işadamı, Lucca'nın hemen önünde park halinde olan aracına gitti. Direksiyon başına geçen Kaya Çilingiroğlu, aldığı alkolün etkisiyle otomobili hareket ettiremedi. Bir süre aracıyla yol ortasında bekledikten sonra mekan görevlilerinden yardım isteyen Çilingiroğlu, yan koltuğu geçerek uykuya daldı.


Lucca'nın hemen önünde park halinde olan aracına binen Çilingiroğlu, otomobili hareket ettiremeyince yan koltuğu geçip mekandan gelen müzik eşliğinde uyudu!

ZAR ZOR GÖZÜNÜ AÇTI
Lucca'nın hemen önündeki aracında uyuyan Kaya Çilingiroğlu'nun o hali de objektiflere yansıdı. Valenin uyarıları sonucu gözlerini açabilen işadamının yaşadığı şaşkınlık da yüzüne yansıdı. İşadamının bu halleri de "Günaydın Kaya, sabah oluyor" esprileri yaptırdı.



32 DİŞ UYANDI
Valenin kullandığı araçla evine doğru yol alan Kaya Çilingiroğlu, bir anda uyandı ve ortaya bu görüntü çıktı.

DOĞAN SAVAŞ