Aşk sürgünü!

Burcu Bingöl, yapımcı Fatih Aksoy’la yaşadığı yasak aşk uğruna yerinden yurdundan oldu. Ünlü yapımcının sahibi olduğu Med Yapım’dan Fatih Aksoy’un eşinin isteğiyle kovulan Bingöl, İstanbul’a geri dönmeme kararı alıp New York’ta yeni bir işe girdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2016 Güncelleme 29 Nisan 2016, 00:00
Aşk sürgünü!

İÇİNDEKİLER

Evli yapımcı Fatih Aksoy, 2015 Ekim'de Takvim objektiflerine yasak aşkı Burcu Bingöl'le yakalanmıştı. 4 yıllık yasak aşkın bu fotoğrafla ortaya çıkmasının ardından Aksoy'un eşi Ayşegül Hanım, resti çekti. Ünlü yapımcıyla yakalanan Bingöl ise yasak aşkının uyarısı ve gözlerden uzak olmak için ABD'ye gitti. Ancak oyunculuk da yapan Burcu Bingöl'ün Fatih Aksoy'la ilişkisi yine de kesilmedi.

AVUKAT OLARAK ÇALIŞIYOR
Aksoy'un sahibi olduğu Med Yapım'dan Bingöl'ün maaş almaya devam ettiğini öğrenen Ayşegül Aksoy ise küplere bindi. Eşinin "Artık tüm bağlarınız kopacak. Yoksa boşanırım" resti üzerine Fatih Aksoy da Burcu Bingöl'ün Med Yapım'la olan tüm ilişiğini kesti. Bu olaylar ve yasak aşkın iyice gün yüzüne çıkmasının ardından İstanbul'a geri dönmemeye karar veren Bingöl ise kendisine New York'ta yeni bir hayat kurdu. Burcu Bingöl, yaklaşık 1 ay önce Mel Strategies isimli şirkette avukat olarak çalışmaya başladı.


Ekim 2015'te Bebek'te Takvim'in objektifine yakalanan Burcu Bingöl ile Fatih Aksoy'un 4 yıldır da yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

MAGAZİN SERVİSİ / ÖZEL