Davullu zurnalı popçu düğünü

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç, dün evlendi. Sabah erken saatlerde başlayan hazırlıklar, eğlenceli geçti. Ünlü popçu, davul ve zurna eşliğinde Boluğur'u babaevinden çıkarıp Adile Sultan Sarayı'na götürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2015 Güncelleme 25 Ağustos 2015, 01:52
Davullu zurnalı popçu düğünü

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 2 yıllık aşklarında 6 aylık bir ayrılık dönemi yaşayan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, aşklarına ikinci bir şans vermiş ve ardından evlilik kararı almıştı. Dün akşam Adile Sultan Sarayı'ndaki bir törenle dünyaevine giren ünlü çiftin düğün hazırlıkları sabahın erken saatlerinde başladı. Türk örf ve adetlerine uygun davranıp kız isteme ve kına yapan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, düğün gününde de kural bozmadı. Ünlü popçu, her damat gibi sabah soluğu berberde aldı. Murat Dalkılıç, berberden çıkıp yapımcısı Polat Yağcı, popçu Berkay, oyuncu Önder Açıkbaş'ın da aralarında olduğu erkek grubuyla Merve Boluğur'un babaevine gitti.



TEZAHÜRATLAR YAPILDI
Akaretler'deki evin önünde ünlü popçu, davul ve zurnalı şov yaptı. Tezahüratlar eşliğinde güzel sevgilisinin evine çıkan Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'u yine davul ve zurnalar eşliğinde apartmandan çıkardı. Kız tarafı da ünlü çiftin arkasından sokağa inip mahallede halaylar çekti. Fotoğraf çekimi yaptıran Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, ünlü popçunun VIP minibüsü ile akşam saatlerinde düğünün yapılacağı Adile Sultan Sarayı'na gitti. Davullu zurnalı eğlence, düğünde de geç saatlere kadar devam etti.



Güzel oyuncu, her gelin gibi ayakkabısının altına yakın kız arkadaşlarının adını yazdı. Ayakkabıya yazılan isimler arasında Eliz Sakuçoğlu, Ceylan Çapa, Ayşe Hatun Önal ve Dilara Öztunç gibi ünlüler var.