Proje kaçış

Meryem Uzerli'nin dizisi için klasik bir 'aşk reklamı' projesi yapıldı... Alman oyuncu, rol arkadaşı Murat Yıldırım'la gittiği yemekten köşe bucak kaçırıldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2015 Güncelleme 23 Nisan 2015, 00:00
Proje kaçış

İÇİNDEKİLER

Yeni dizisi yılan hikayesine dönen Meryem Uzerli, şok üzerine şok yaşıyor! Uzerli'nin 2 milyon dolara el sıkıştığı projenin Ocak 2015'te yayınlanacağı açıklandı. Ancak daha sonra dizinin yayın tarihi Eylül 2015'e kaldı. Dizi için 5 ayrı senaryo ekibine sipariş verildi ve 17 senarist 4 ay boyunca proje üzerine çalıştı.

SENARYO BİLE BELLİ DEĞİL
9 senaryo
bitti ancak hiçbiri kabul edilmedi. Senaristlere tek kuruş verilmezken henüz proje aşamasındaki dizinin adından söz ettirmek için elde kalan tek çare Meryem Uzerli'ydi! Partneri konusunda aylarca gizem yaratılan Uzerli'ye eşlik edecek isim ise geçtiğimiz haftalarda kesinleşti. Alman oyuncunun partneri Murat Yıldırım oldu. Önceki günlerde Cannes'daki bir organizasyona katılan Meryem Uzerli ile Yıldırım, önceki akşam ise İstanbul'daydı.

KENDİLERİ PAYLAŞMIŞTI!
Dizi yapımcısının da eşlik ettiği
Uzerli ve Yıldırım, Asmalımescit'teki Soho çıkışı garip tavırlar sergiledi. Cannes'daki fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan ikili, önceki akşam ise basından köşe bucak kaçırıldı. Bu durum "Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım arasında yeni bir aşk varmış gibi gösterilerek projenin reklamı yapılmak isteniyor" yorumlarına yol açtı.