Bebek pası

Wesley Sneijder, Hollanda-Türkiye maçındaki golü sonrası bebek sevinci yaşarken, kendisini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ'a da pas verdi: "Artık baba olmak için senin de sıran geldi"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2015 Güncelleme 30 Mart 2015, 00:00
Bebek pası

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, uzun süredir tüp bebek tedavisi görüyordu. Hakkında bir çok kez hamile olduğu yazılan Cabau, bunu yalanlasa da eşi Sneijder, Hollanda-Türkiye maçında attığı gol sonrası yaptığı hareketiyle eşinin hamile olduğunu ima etti.

İKİNCİ KEZ BABA OLACAK

Bebek beklediğini geçtiğimiz günlerde öğrenen Yolanthe Cabau, mutluluğunu önce eşi Wesley Sneijder'le paylaştı. Daha önceki evliliğinden Jessey adında bir oğlu olan Sneijder, önceki gün oynadığı maçta attığı golden sonra futbol topunu göbeğini koyup, parmağını emzik gibi emmesiyle eşinin 1.5 aylık hamile olmasını kutladı. Yolanthe Cabau da daha önce verdiği bir röportajda anneliğe hazır olduğunu ve her an hamile kalabileceğini çocuğunu da Türkiye'de doğurmak istediğini söylemişti.

SENİN DE SIRAN GELDİ
Dünyaca ünlü yıldızın bu sevincini Türkiye'de yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ haricinde kimseyle paylaşmadığı ortaya çıktı. Sneijder'ı attığı gol sonrası arayan Tatlıtuğ, yakın dostunu hem golü için hem de baba olmasının şerefine ikinci kez tebrik etti. Sneijder'ın da Tatlıtuğ'a "Artık baba olmak için senin de sıran geldi" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi.