Aslı'şah' Esat mat

Aslışah Alkoçlar'ın uğruna ailesine rest çektiği Esat Yontuç aşkı bitti. Kendisinden 25 yaş büyük Yontuç'la aşk yaşayan Alkoçlar, ayrılık acısını Avrupa'da tatil yaparak attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2015 Güncelleme 01 Mart 2015, 01:50
Aslı’şah’ Esat mat

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının gözde bekarlarından Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz yaz gizli saklı aşk yaşadığı Esat Yontuç'la ilişkisiyle gündemden düşmemişti. Babası Ender Alkoçlar'ın karşı çıkmasına rağmen kendisinden 25 yaş büyük Yontuç'la birlikte olan Aslışah, geçtiğimiz haftalarda 'facebook' hesabında da ilişki durumunu 'ilişkisi var' olarak değiştirmişti. Aşkını herkese ilan eden Alkoçlar babasını yine kızdırdı. Aile baskısından sıkıntılı günler geçiren 21 yaşındaki sosyetik güzel, 46 yaşındaki aşkıyla her şeye rağmen ilişkisine devam kararı alırken araya bu kez mesafeler girdi.

AİLE SEVİNDİ O ÜZÜLDÜ

TV programı için Dominik Cumhuriyeti'ne giden Yontuç, küçük aşkını kızdırdı. İş yoğunluğu nedeniyle sevgilisinden aylarca ayrı kalmayı göze alamayan Alkoçlar, aşkını bitirme kararı aldı. Bu ayrılık Alkoçlar Ailesi'ni sevindirirken Aslışah ise aşk acısını unutmak için İngiltere'de tatil yaptı.

UFUK ÖZCAN