Miss gibi sevgili

Alican Ulusoy, gönlünü 2005 Avrupa Güzeli Shermine Shahrivar'a kaptırdı. İşadamı, aşkıyla şimdilerde Fransa'da günlüğü 12 bin liralık lüks bir dağ evinde tatil yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2015 Güncelleme 31 Ocak 2015, 01:56
Miss gibi sevgili

İÇİNDEKİLER

Tüm dünyaya adını 2005 yılında Avrupa Güzeli seçilerek duyuran İran asıllı Shermine Shahrivar'ın Türkiye sevdası bitmiyor. Yıllar önce Mahsun Kırmızıgül'ün klibinde oynamak için ülkemize gelen ünlü model, o dönem magazin manşetlerini süslemişti. Aradan geçen zamanda Monaco Prensi Albert ve dünyaca ünlü oyuncu Xavier Samuel'in de aralarında bulunduğu birçok dünyaca ünlü isimle aşk yaşayan Shermine Shahrivar, gönlünü bu kez sosyetenin ünlü ismi Alican Ulusoy'a kaptırdı.

HERKESE İLAN ETTİLER
Birkaç hafta önce İstanbul'da romantik günler geçiren ikili, önceki gün ise Fransa'nın yolunu tuttu. Shahrivar ile Ulusoy, Fransa'nın İtalya ve İsviçre sınırına yakın kasabası Megeve'yi seçti. Lüks mekanlarıyla ünlü bölgede romantik bir tatil yapan ikili, konaklamak için ise günlüğü yaklaşık 12 bin liraya kiralanan lüks dağ evlerinden birini seçti. Bu arada Shermine Shahrivar, Alican Ulusoy'la yaptığı tatilden çekilen bir fotoğrafını da instagram hesabından paylaşıp aşklarını herkese ilan etmiş oldu.

UFUK ÖZCAN