Yıldızlı gece

Önceki geceki bir törene Karadayı'nın şıklığı damgasını vurdu. Kadınlarda Bergüzar Korel, erkeklerde ise Kenan İmirzalıoğlu 'gecenin en şık' isimleriydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2013 Güncelleme 13 Aralık 2013, 02:02
Yıldızlı gece

İÇİNDEKİLER

Dünya çapında 18 yıldır sürdürülen GQ Men Of The Year töreni; önceki akşam 2. kez İstanbul'da düzenlendi. Four Seasons Otel'deki ödül törenine davetlilerin şıklığı damgasını vurdu. Atv'nin fenomen dizisi Karadayı'nın yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, gecede 'yılın oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

DEKOLTE YARIŞI
İmirzalıoğlu, şıklığıyla da gecede yıldız gibi parladı. Törenin sunucusu Burcu Esmersoy ve güzel oyuncu Beren Saat; göğüs dekolteleriyle; Bergüzar Korel ise zarifliğiyle dikkat çekiciydi. Yılmaz Erdoğan ise gecenin en özensiz ismiydi!

* Gecede sunuculuk yapan Burcu Esmersoy, derin göğüs dekolteli kırmızı kıyafeti kadar gösterişli takılarıyla da törene damga vurdu.


* Karadayı'nın yıldızı Kenan İmirzalıoğlu, 'Yılın oyuncusu' ödülünü aldığı gecede marka yüzü olduğu Kip imzalı simokinle yine yakışıklılığını konuşturdu.

* Gecede 'Yılın sporcusu' ödülünü alan Didier Drogba, Juventus galibiyeti sonrasında aynı gün içerisinde çifte mutluluk yaşamış oldu.

* Karadayı'nın Hakime Feride'si Bergüzar Korel, davette giydiği bordo kıyafetiyle her zamanki gibi hem şık bir o kadar da zarif görünmeyi başardı.

* Kenan Doğulu ilişkisinden beri kıyafet konusunda daha az cesur davranan Beren Saat, önceki gece kural bozdu. Saat, sevgilisi olmadan katıldığı davette göğüs dekoltesiyle yürek hoplattı.

* Tüm erkeklerin takım elbise ya da simokinle katıldığı geceye spor bir kıyafetle katılan ve 'Yılın Yönetmeni' ödülünü alan Yılmaz Erdoğan; eleştiri topladı.

UFUK ÖZCAN