22 Aralık Devlet Demiryolları 199 sürekli işçi alımı kadroları neler? TCDD işçi alımı başvuruları ne zaman, başladı mı? Başvuru şartları ve belgeler...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 199 işçi alımı yapacağını açıkladı. Bu sürekli işçi alımına yönelik başvurular, 18 - 22 Aralık 2023 tarihleri arasında kabul edilecek. TCDD tarafından yapılan bu işçi alımı, demiryollarının işleyişini güçlendirmek ve iş gücünü artırmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Açıklanan pozisyonlar, TCDD'nin çeşitli ihtiyaçlarına göre belirlendi ve bu alımlarla birlikte demiryollarının operasyonel kapasitesinin artırılması hedefleniyor.

Giriş Tarihi 21 Aralık 2023, 10:13 Güncelleme 21 Aralık 2023, 10:13
22 Aralık Devlet Demiryolları 199 sürekli işçi alımı kadroları neler? TCDD işçi alımı başvuruları ne zaman, başladı mı? Başvuru şartları ve belgeler...

İÇİNDEKİLER

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, yeni bir istihdam dönemine girerek sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. İşgücü talepleri, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanacak ve adaylar sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecekler.

Adaylar aşağıda belirtilen belgelerle birlikte TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen başvuracaklar.

İSTENİLEN BELGELER

1) 1 Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2) 1 Adet Öğrenim Belgesi (Diploma Fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi)

3) 1 Adet Askerlik Durum Belgesi (Terhis, Tecil veya Muaf olduğunu belirtir)

4) TC Kimlik numarasının yazılı olduğu Adli Sicil Kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden alınacak, Adli Sicil Kaydı bulunanların Adli Sicil Kaydı ile ilgili Mahkeme Kararı istenecektir.)

5) www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde yayınlanacak İş Talep Bilgi Formu

6) www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde yayınlanacak Başvuru Formu