Ne diyet ne spor salonu! 63'lük Kibariye'nin 16 kilo verme sırrı! "Her gün 8..."

Ünlü sanatçı Kibariye, fazla kilolarıyla mücadelesinde tam bir dönüşüm yaşadı ve bu süreçte geleneksel yöntemlerin ötesine geçti. Sağlıklı yaşam ve kilo kontrolü konusunda kendi yolunu çizen Kibariye, diyet ve spor salonlarına alternatif bir yaklaşım benimsedi. İşte Kibariye'nin sağlıklı yaşam yolculuğunda tercih ettiği stratejiler ve zayıflama sırrı...

Giriş Tarihi 22 Nisan 2024, 09:22 Güncelleme 22 Nisan 2024, 09:22
Ne diyet ne spor salonu! 63’lük Kibariye’nin 16 kilo verme sırrı! Her gün 8...

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı Kibariye, sağlıklı yaşam ve kilo kontrolüne odaklanarak hayatında büyük bir değişim yaşadı.

Gerçek adı Bahriye Tunç olan sanatçı, 15 Ağustos 1958'de Manisa'nın Akhisar ilçesinin Kapaklı köyünde doğdu. Ailesi, dokuz çocuklu bir aileydi ve geçimlerini pamuk ve tütün toplayarak sağlıyorlardı. Ancak ailesinin ekonomik zorlukları nedeniyle Kibariye hiç okula gidemedi.

Sanat hayatına ilk adımlarını Akhisar'da bir gazinoda atmıştır ve daha sonra 1974 yılında İzmir'deki bir pavyonda sahne almaya başlamıştır. 1980'lerden 1990'lara kadar 21 albüm çıkarmış ve birçok konserde performans sergilemiştir. Bu süreçte popülerliği artmış ve yapımcıların dikkatini çekmiştir.

Televizyonda da kendine yer bulan Kibariye, "Darısı Başınıza", "Eğlen Coş İşte Kiboş" ve "Kibariye Şov" gibi programlarla izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmıştır. Ayrıca 2011 yılında kendi adını taşıyan bir program yapmış ve 2017'de "Ben Söylerim" yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır. Son olarak "Oryantal Star" yarışmasında jüri üyesi olarak yer almıştır.

Bir dönem fazla kilolarıyla dikkat çeken Kibariye 2013 yılında sağlıklı yaşam ve kilo kontrolüne yönelik bir adım attı. Kibariye de dönemin modasına uyarak yürümeye başladı. Ünlü sanatçı, her gün 8 kilometre yürüyerek 16 kilo verdi.