Kızılcık Şerbeti'nde ipleri koparacak veda kararı; Görkem için acı final! 3 kişi ayrıldı derken...

Dizinin son bölümünde, karakterler arasındaki gerilim ve çatışmalar doruk noktasına ulaştı. Özellikle Görkem karakterinin yaşadığı olaylar tüm hikayeyi derin bir krize soktu. Kızılcık Şerbeti'nin 60. bölüm fragmanı, izleyicileri heyecanlandıran bir konuşmaya sahne oldu. Fragmanda, Nursema ve Umut'un konuşması dikkat çekerken, Görkem'in Pembe Hanıma yönelik sert ifadeleri ise merak uyandırdı. Fragmanda, Nursema ve Umut arasında geçen diyaloglar izleyicilerin dikkatini çekti. Ancak en çok konuşulan detay, Görkem'in Pembe Hanıma yönelik sözleri oldu. Görkem'in, Pembe Hanıma "Siz iki yüzlü müsünüz?" şeklinde sert bir ifade kullanması, dizinin gelecek bölümünde yaşanacakların ipuçlarını verdi.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2024, 11:53 Güncelleme 21 Nisan 2024, 11:55
Kızılcık Şerbeti’nde ipleri koparacak veda kararı; Görkem için acı final! 3 kişi ayrıldı derken...

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Taşaner gibi tanınmış isimlerin bulunduğu Kızılcık Şerbeti dizisi, sürekli değişen senaryosu ve karakter dinamikleriyle dikkat çekiyor.

Son zamanlarda ise dizi, içinde bulunduğu krizle gündeme oturdu.

Seyirciler tarafından istenmeyen bir karakter olarak kabul edilen Görkem'in yaşadıkları, diziden ayrılma kararı almasına neden oluyor.

Son bölümlerde yaşananlar, olayların daha da karmaşık bir hal almasına sebep oluyor. Görkem'in sarhoş olarak eve dönmesi ve Nilay'ın bu durumu fırsata çevirmesiyle birlikte gerilim artıyor.

Görkem'in annesinin cenazesinde Nilay'ın aileyi bilgilendirmesi ve Görkem'in dayak yemesi gibi olaylar, dizinin atmosferini gerginleştiriyor.

Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar'ın diziden ayrılacağı iddiaları yayılmış durumda.

Ancak ayrılık sebebinin yapımcılarla yaşadığı anlaşmazlıklar olduğu da konuşuluyor. Bu gelişmelerin ardından tüm dikkatler, Görkem Özacar ve "Kızılcık Şerbeti" yapımcılarına odaklanmış durumda.

DOĞA KARAKTERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Görkem'i Özge Özacar, son zamanlarda rol aldığı reklam filmleriyle de dikkat çekiyor. Dün, yüzünü tanıttığı bir ayakkabı markasının partisine katılan Özacar, özellikle dizideki rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'nun hayranlarından gelen olumsuz yorumları değerlendirdi.

Özacar, bu konuda şunları söyledi: "Ben burada bir sıkıntı görmüyorum. Marmara İletişim çıkışlıyım. Medya okur yazarlığımı oradan aldığım için ben Özge olarak kimim ve internetten ya da sokaktan biri bir şey dediğinde bunun ayrımını yapacak eğitim seviyesine sahip olduğuma inanıyorum açıkçası…

Şunu çok kıymetli buluyorum. Sıla hanım olur başkası olur sevdiklerinden destek olmak istiyorlar. Dünyanın her yerinde bu böyle…"

Ayrıca, güzel oyuncu gelen küfür ve hakaret içerikli mesajlarla ilgili olarak da şunları söyledi: "Ben onlara takılmıyorum, birebir tanışsak kimse küfür etmez bence…"

DİZİ 7 HAZİRAN'DA SEZON FİNALİ YAPACAK

Dizi 7 Haziran'da ekrana gelecek 66. bölümde bomba bir sezon finaliyle tatile girecek.

3 İSİM VEDA ETTİ

Settar Tanrıöğenden sonra 2 isim daha diziye veda etti.

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı. Kayra Şenocak'ın Ertuğrul karakteri ve Gizem Yanık'ın Mihri karakteriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi.