2 başrol için ayrılık fişeği ateşlendi! Teşkilat dizisinde feci sona hazır olun

TRT 1'in izleyiciler tarafından uzun süredir takip edilen dizisi Teşkilat, beklenmedik bir ayrılık haberiyle sarsılıyor. Zehra karakterini canlandıran oyuncunun diziden ayrılması sonrası 2 ismin daha kadrodan çıkarılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İşte diziye dair merak edilenler ve son gelişmeler haberimizde...

Giriş Tarihi 16 Nisan 2024, 23:36 Güncelleme 16 Nisan 2024, 23:37
2 başrol için ayrılık fişeği ateşlendi! Teşkilat dizisinde feci sona hazır olun

İÇİNDEKİLER

TRT 1'in uzun soluklu yapımlarından biri olan Teşkilat dizisi, son zamanlarda çeşitli eleştiriler ve tartışmalarla gündeme geliyor. Dizinin kadrosunda yaşanan değişiklikler seyirciyi sarsmaya başladı. Özellikle, sevilen karakterlerden birinin diziden ayrılacağı iddiaları izleyiciler arasında endişe yaratıyor.

VEDA MI EDİYOR?

Son dönemin popüler yapımlarından biri olan Teşkilat dizisi, izleyicileri şaşırtacak bir ayrılık iddiasıyla gündeme geldi.

Dizide Neslihan Erdemsoy karakterine hayat veren Aybüke Pusat'ın, diziden ayrılacağına dair iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Eğer iddialar doğruysa Pusat'ın veda etmesi dizinin seyircileri için büyük bir sürpriz olacak.

BİR AYRILIK DAHA KONUŞULUYOR

Son olarak, dizinin sevilen karakterlerinden Kambur'u canlandıran usta oyuncu İlker Aksum'un kadrodan ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu haber, dizinin tutkulu takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı ve sosyal medyada tartışma konusu oldu.

İlker Aksum'un ayrılık iddiaları sonrası "İki haftalık ara bunun için olmamalıydı" yorumları da gelmeye başladı.

2 BAŞROL VEDA ETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere, dizinin önceki sezonlarında Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul ve Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal, diziden ayrılmıştı.

TEŞKİLAT 103. BÖLÜM ÖZETİ

Kambur, Ömer'e kurduğu hain tuzağın bedelini ağır öder. Ekip, şirketin planlarını bozarken kendi hayatlarındaki sorunlarla yüz yüze kalır. Düşmana karşı sahada birlikte savaşan ekip, özel hayatlarında da birbirlerine destek olur.

Ömer, durumu gittikçe kötüleşse de amacından vazgeçmez. Şüphelerini ispatlamak için yeni planlar yapan Ömer önemli kararlar alır. Fakat ortaya çıkan gerçekler Ömer'in kararlarını etkileyecektir.