Bahar'da dakika bir gol bir dedirtecek hamle! Rengin gidiyor derken sürprizin en büyüğü geldi

Bahar dizisi her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Ancak geçtiğimiz haftalarda 8. bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizi bu hafta bayram dolayısıyla bir ara veriyor. Bu durum dizinin sadık takipçilerini üzse de gelen sürpriz bir haber heyecanı yeniden tavan yapacak cinsten. Dizi takipçileri bu haberle birlikte yeni bölümleri merakla beklemeye başladı. Ancak dizi ekibinden gelen sürpriz bir haber var ki bu bekleyiş daha da anlamlı hale gelecek.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2024, 08:43 Güncelleme 09 Nisan 2024, 08:43
Bahar’da dakika bir gol bir dedirtecek hamle! Rengin gidiyor derken sürprizin en büyüğü geldi

İÇİNDEKİLER

Bahar dizisinin kadrosuna yeni bir ismi dahil ederek izleyicilerine sürpriz yapıyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerle zaten dikkat çeken dizi yeni bölümler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

RENGİN'İN HAYATINA TEKRAR GİRİŞ YAPACAK

Dizinin merakla beklenen yeni bölümlerinde Rengin'in (Ecem Özkaya) Amerika'da yaşayan eski eşi Can Wallece karakteri ile hikayeye yeni bir soluk getiriliyor.

Rengin'in geçmişten gelen bu sırrı, dizinin dinamiklerini farklı bir yöne taşıyacak gibi görünüyor.

Can Wallece karakterine hayat verecek isim son dönemde Kirli Sepeti dizisiyle adından söz ettiren başarılı tiyatro oyuncusu Fehmi Karaarslan olacak. Karaarslan'ın Bahar dizisindeki performansı şimdiden merak konusu oldu.

NELER OLACAK?

Bu arada Evren beklenmedik bir şekilde Parla ile yakınlaşacak ve bu yakınlık Evren'in derinlerde sakladığı sırların gün yüzüne çıkmasına neden olacak.

Bahar (Demet Evgar) hayatının en zor dönemlerinden birinde ölümle burun buruna geldiğinde ailesinin ve özellikle de eşi Timur'un (Mehmet Yılmaz Ak) perde arkasında gizlediği yüzüyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy) Timur'a karşı her açıdan rakip olacak. Timur, dengeleri korumaya çalışsa da, her şeyin kontrolden çıktığını anlamaya başlayacak.