Kızılcık Şerbeti'nde Çimen'in yerine o isim geçecek; 1 2 değil 3 oyuncu diziden ayrıldı!

Geçtiğimiz bölümde yaşananlar beklenmedik bir trajediyle sonuçlanmış, Alev ve Pembe arasındaki gerilim adeta doruğa çıkmıştı. Ancak yeni fragmanla birlikte, dizinin gelecek bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Yeni bölümde Ünal Ailesi büyük bir şok yaşayacak ve ne yapacaklarını bilemeyecek duruma gelecekler. Görkem'in gerçek yüzü sonunda ortaya çıkacak. Pembe büyük bir sorunla karşı karşıya kalacak. Diziden bir ismin daha ayrılacağı yönünde haberler de gelmeye başladı.

Giriş Tarihi 31 Mart 2024, 13:42 Güncelleme 01 Nisan 2024, 15:00
Kızılcık Şerbeti’nde Çimen’in yerine o isim geçecek; 1 2 değil 3 oyuncu diziden ayrıldı!

İÇİNDEKİLER

"Kızılcık Şerbeti", izleyicileri her bölümüyle şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölüm ise izleyicilerin hafızalarında silinmeyecek bir etki bıraktı.

Her bölümde giderek artan gerilim sonrası şaşırtan bir gelişme ortaya çıktı. Dizinin yapımcıları "Kızılcık Şerbeti"nde beklenmedik bir hamle yaparak Fatih dönemini sonlandırdı. Bu karar, dizinin geleceği ve hikayesi üzerinde büyük bir değişim yaratması bekleniyor.

Başrollerini Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların paylaştığı "Kızılcık Şerbeti"nde, yeni bölümde yaşanan gelişmeler seyircileri şoka uğrattı.

Dizide uzun süredir merak edilen Doğa ve Fatih arasındaki ilişkinin sonuçlanması da izleyicileri şaşırtmayı başardı. Ayrıca, usta oyuncu Kaan Taşaner'in diziye dahil olmasıyla birlikte, Fatih karakterine olan ilginin azalabileceği düşünülüyor. Taşaner'in canlandırdığı Giray karakterinin hikayeye katacağı yeni boyutlar ise büyük merak uyandırıyor.

SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç, Nişantaşı'nda görüntülendi. Oyuncu, "Son dokuz bölüm kaldı çekmediğimiz, sonrası sezon finali yapacağız. Ondan sonra tatile çıkacağız. Setlerde iki sezon süren işlerde genelde uyumsuzluk oluyor diyorlar ama biz aile gibiyiz. Keyifli çalışıyoruz" dedi.

GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Önümüzdeki bölümlerde "Kızılcık Şerbeti" hayranlarını bekleyen olumsuz gelişmelerin artacağı öngörülüyor. Özellikle Fatih ve Doğa arasındaki ilişkinin nasıl şekilleneceği büyük bir merak konusu haline gelirken, dizinin tansiyonunun daha da yükseleceği kesin gibi görünüyor.

Yeni bölümde, Ünal Ailesi büyük bir şok yaşayacak ve ne yapacaklarını bilemeyecek duruma gelecekler. Görkem'in gerçek yüzü sonunda ortaya çıkacak. Bu gelişme geç olsa da herkesi mutlu edecek. Pembe büyük bir sorunla karşı karşıya kalacak. Çünkü Doğa'ya türlü kötülükler yapmıştı ve artık hesap verme vakti geldi.

Doğa son bölümde Giray ile tanıştı ve bu tanışma başta hoş olmasa da sonrasında Giray hatasını telafi etti. Ancak yeni bölümde Doğa ile Giray'ın arasındaki sahnelerin devam edeceği söyleniyor. Fatih'in de çok geçmeden Giray'ın haberini alıp Doğa'dan hesap soracak. Bu durumda Giray ile Fatih arasında sert atışmalar yaşanacağı tahmin ediliyor.

Dizideki aşk üçgenleri ise bitmek bilmiyor. Şimdi de Nursema, Rüzgar ve Umut arasında bir aşk üçgeni oluştu. Rüzgar, son bölümde beklenmedik anda duygularını açığa çıkardı ve Umut da bunları duydu. Ancak Umut, yeni bölümde Rüzgar'ı tehdit edecek ve bu tehditler kendi ilişkisine zarar verecek. Bu süreçte Nursema ile Umut'un arasının açılması ve belki de Nursema'yı sonsuza kadar kaybetmesi bekleniyor.

ÇİMEN DİZİDEN Mİ AYRILACAK?

Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen'in gelen tepkiler sonrası diziden ayrılacağı iddiaları da sosyal medyada konuşuluyor. İlerleyen bölümlerde dizinin akıbeti anlaşılacak.

3 İSİM VEDA ETTİ

Settar Tanrıöğenden sonra 2 isim daha diziye veda etti.

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı. Kayra Şenocak'ın Ertuğrul karakteri ve Gizem Yanık'ın Mihri karakteriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi.