Alev ve Pembe'yi nakavt edecek! Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oyuncu dahil oldu

Cuma akşamları yeni bölümleriyle yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde ünlü şarkıcı konuk oyuncu olarak yer alacak. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu'nun paylaştığı dizinin son bölümü 22 Aralık'ta yayınlanmıştı. Abdullah ve Alev'in ilişkisi üzerinden ilerleyen son bölümden sonra yeni bölümde o şarkıcının konuk oyuncu olarak diziye dahil olacağı izleyiciyi heyecanlandırdı. İşte detaylar.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2023, 12:31 Güncelleme 25 Aralık 2023, 12:32
Alev ve Pembe’yi nakavt edecek! Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oyuncu dahil oldu

İÇİNDEKİLER

Gerçek hikayeden diziye uyarlanan Kızılcık Şerbeti'nin yönetmenliğini Hakan Kırvavaç üstlenirken, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor. Son olarak 44. bölümü yayınlanan dizinin 45. bölümü 29 Aralık'ta yayınlanacak. Diziye yeni bölümde konuk oyuncu olarak ünlü şarkıcı dahil olacak.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE AJPA PEKKAN SÜRPRİZİ

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti dizisinin 29 Aralık 2023 tarihinde yayınlanacak yeni bölümünde konuk oyuncu olarak rol alacak. Dizinin yeni bölüm fragmanında Pekkan'ın rol aldığı sahnelere yer verildi.

Fragmanda ünlü ismin sahneye çıktığı anlar görülüyor.

Fragmana ayrıca Doğa'nın Pembe'ye rest çektiği anlar damga vurdu.

Yeni bölümde Doğa ve Fatih evleniyor. Doğa, evlenme cüzdanı ile Pembe'nin karşısına çıkıyor ve ''Bundan sonra bu evin hanımı da hakimi de benim'' diyor.

Son bölümlerde sık sık Alev ve Pembe sahnelerini izlerken, yeni bölümlerde ise Doğa'nın başkaldırış sahneleri izleyici karşısında olacak. Sosyal medyada konuya ilişkin ''Alev ve Pembe'yi nakavt edecek'' , ''Artık Doğa'nın devri başlıyor'' şeklinde yorumlar yapıldı.