Yağmur Sarıoğlu'na patır kütür kilo verdiren diyet! 38 kilo birden eridi

2010 yılında Sabri Sarıoğlu ile evlenen Yağmur Sarıoğlu, hamilelik sürecinde 88 kiloya kadar çıkmıştı. Bu kilo artışı pek çok kişinin dikkatini çekti ve Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sırrı merak konusu haline geldi. Ancak Yağmur Sarıoğlu, inanılmaz bir azimle ve sağlıklı bir diyetle bu fazla kilolarından kurtulmayı başardı. Ünlü isim hamilelik sonrası 88 kilodan 50 kiloya düşmeyi başardı.

Giriş Tarihi 04 Kasım 2023, 09:28 Güncelleme 04 Kasım 2023, 09:28
Yağmur Sarıoğlu’na patır kütür kilo verdiren diyet! 38 kilo birden eridi

İÇİNDEKİLER

Yağmur Sarıoğlu'nun yıllar önce başardığı kilo verme serüveni dikkatleri üzerine çeken bir hikayeye dönüşmüştü. Yağmur Sarıoğlu'nun hamilelik sürecinde 59 kilodan 88 kiloya çıkması pek çok kişinin ilgisini çekmişti. Ancak Yağmur Sarıoğlu'nun kararlılığı ve disiplini, kilo verme sürecindeki muazzam başarısının anahtarı oldu.

O YÖNTEMİ TERCİH ETTİ

Kilo verme sürecinde, Yağmur Sarıoğlu aralıklı oruç yöntemini tercih etti. Bu yöntem, günde iki öğün yemek yemenizi içerir; kahvaltı ve akşam yemeği.

Aralıklı oruç yöntemiyle 16 saat boyunca hiçbir şey yemeden beklemek gerekiyor. Sonraki 8 saat içinde yemek yemek serbesttir. Bu sürenin içine uyku saatleri de dahil edilir.

Ayrıca Yağmur Sarıoğlu sağlıklı beslenmeye ve düzenli yürüyüşlere de özen gösterdi. Kardiyo antrenmanları da düzenli olarak yaparak sağlıklı bir şekilde kilo verdi.

38 KİLO VERDİ

Sonucunda ise Sarıoğlu, 88'den 50 kiloya düşmeyi başardı.

Not: Ancak şunu net bir şekilde belirtelim ki her insanın fizik yapısı ve kilo verme şekli farklıdır. Bu nedenle kilo vermeden önce mutlaka bir uzmana danışmanız gerekiyor.