5 yıl sonra bir ilk! Hazırlıklara başladılar! Diriliş Ertuğrul'u aratmayacak dizi geliyor

Diriliş Ertuğrul'un yerini alması beklenen Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi Fatih Sultan Mehmet dönemini konu alacak ve TRT Dijital'de izleyicisiyle buluşacak. İlk sezonu sekiz bölümden oluşacak olan dizi, 2019'da sona eren Diriliş Ertuğrul dizisinin yerini alarak büyük bir ilgiyle karşılanmayı hedefliyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak dizi için çalışmaların başladığı biliniyor.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2023, 08:50 Güncelleme 09 Mayıs 2023, 08:50
5 yıl sonra bir ilk! Hazırlıklara başladılar! Diriliş Ertuğrul’u aratmayacak dizi geliyor

İÇİNDEKİLER

Bir dönem TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi Türk televizyon tarihinde önemli bir yer edinmiş ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Tekden Film, bu başarılı serinin ardından Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisiyle yine tarihi bir konuya odaklanıyor. Dizinin Fatih Sultan Mehmet dönemini konu alacak.

5 YIL SONRA...

Dizinin final yapmasının ardından 5 yıl geçti. Dizinin yapımcı şirketi Tekden Film bu kez TRT Dijital'de izleyici karşısına geçecek bir proje için çalışmalara başladı.

Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin ilk sezonu toplamda sekiz bölümde oluşacak ve Fatih Sultan Mehmet dönemini anlatacak.

YERİNİ KAPACAK

Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından 4 yıl geçti. Dizinin yapımcı şirketi Tekden Film bu kez TRT Dijital'de izleyici karşısına geçecek bir proje için çalışmalara başladı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Dizinin oyuncu kadrosunu belirlemek üzere cast çalışmaları da başladı. Kadroda yer alacak isimler merak ediliyor.

İLK SEZON 8 BÖLÜM...

Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin ilk sezonu toplamda sekiz bölümde oluşacak ve Fatih Sultan Mehmet dönemini anlatacak.

FATİH'İ ANLATACAK

Dizide Fatih Sultan Mehmet'in çocukluk yıllarının işleneceği gelen bilgiler arasında yer alırken cast çalışmalarının da başladığı bilgisi verildi. Ayrıca projeyle birlikte fetih döneminin tamamen işleneceği de tahminler arasında yer alıyor.