Piyano çalan kurye videosu sosyal medyada viral oldu! Piyano çalan kurye Muharrem Can İncir kim, nereli, kaç yaşında?

Piyano çalan kurye Muharrem Can İncir sosyal medyayı salladı. İncir'in sipariş götürdüğü otelde piyano çaldığı video viral oldu. Peki Piyano çalan kurye kim, gerçek mi, nereli, kaç yaşında? Piyano çalan kurye nerede, hangi şehirde? İşte Muharrem Can İncir hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 12 Ocak 2023, 13:14 Güncelleme 12 Ocak 2023, 13:28
Piyano çalan kurye videosu sosyal medyada viral oldu! Piyano çalan kurye Muharrem Can İncir kim, nereli, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Muharrem Can İncir kimdir, nereli, kaç yaşında soruları gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. Özel bir şirkette kurye olarak çalışan İncir, sipariş götürdüğü otelde piyano çalmasıyla gündeme geldi. İşte detaylar...

MOZART'IN 'TÜRK MARŞI'NI ÇALDI

Muharrem Can İncir, Wolfgang Amadeus Mozart'ın "Türk Marşı" adlı eserini çaldı. O anları kaydeden bir kişisinin videoyu sosyal medyada paylaşmasının ardından kuryenin performansı sosyal medyada viral oldu.

PİYANO ÇALAN KURYE KİM, ADI - SOYADI NEDİR?

Piyana çalan kuryenin adı ve soyadı Muharrem Can İncir. 19 Yaşında olan genç, özel bir şirkette kurye olarak çalışıyor. Piyano çalmayı kendi öğrendiğini anlatan Muharrem Can İncir artık kuryelik yapmayacak.

İncir, "Ben klasik bir Türk genciyim. Okumaya çalışan, hayatını idame ettirmeye çalışan, hayalleri yönünde ilerlemeye çalışan bir Türk genciyim. Şu an özel bir üniversitede tasarım ve modelleme bölümünde okuyorum. Hocalarım bana destek oluyor. Şu an bir dijital piyanom var. Kasımpaşa'da çalışıyorum.

Beyoğlu'nda otele paket götürmeye gittiğimde piyanoyu gördüm. 'Çalabilir miyim?' dedim. Piyanoyu görünce çalmak istedim, içimde bir his doğdu çalmak için. Sorduğum zaman bana izin verdiler. Orada toplam 3 kez piyano çaldım, ilk seferinde 28 bin izlenmişti. İkinci kez gittiğimde kendileri çalmamı istedi.

Çocukluğumdan beri annem babam piyano konusunda bana destek oluyordu. 8. sınıfa giderken annemin telefonundan çalıyordum, annem bunu gördü ve bana org aldı. İnternetten 100 liraya org aldık. Kendi kendime internetten çalmayı öğrendim. 1 sene org çaldım sonrasında yükselterek dijital piyano aldım" dedi.