Tuğba Özay derin yırtmaçlı iddialı elbisesiyle sahne aldı! Şebnem Ferah’ın Sil Baştan şarkısını bakın nasıl yorumladı

Tuğba Özay derin yırtmaçlı iddialı elbisesiyle sahne aldı! Mankenlikten, oyunculuğa ardından da şarkıcılığa geçiş yapan Tuğba Özay, 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel Bursa'da sahne aldı. Sahne için derin yırtmaçlı pembe bir elbise tercih eden Özay, Şebnem Ferah'ın 'Sil baştan' şarkısını yorumladı. O anlar kısa sürede sosyal medyaya düşerek gündem oldu. İşte Tuğba Özay’ın çok konuşulan performansı...

Giriş Tarihi 11 Mart 2022, 00:15 Güncelleme 11 Mart 2022, 00:26
Tuğba Özay derin yırtmaçlı iddialı elbisesiyle sahne aldı! Şebnem Ferah’ın Sil Baştan şarkısını bakın nasıl yorumladı

İÇİNDEKİLER

44 yaşındaki Tuğba Özay, son olarak sosyal medyada yayılan bir videoyla gündeme geldi.

8 Mart Kadınlar Günü'ne özel Bursa'da sahne alan şarkıcı, derin yırtmaçlı pembe bir elbise ile dinleyici karşısına çıktı.

Sahne için iddialı bir seçim yapan Özay, Şebnem Ferah'ın 'Sil baştan' şarkısını yorumladı.

O anlar kısa sürede sosyal medyaya düşerek gündem oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Özay'ın performansı hakkında yorumda bulundu.

Bir kısım sosyal medya kullanıcısı şarkıcının performansını beğenirken bir kısmı parçanın Özay'ın sesine uygun olmadığını dile getirerek yorumlama şeklini de beğenmediklerini söyledi.

İşte Tuğba Özay'ın sosyal medyaya damga vuran o performansı...

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?
10 Şubat 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tuğba Özay'ın babası, ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair İlhan Özay'dır. Özay'ın annesi ise bir öğretmendir.

Ortaöğrenimini ve lise eğitimini Fenerbahçe Lisesi'nde gördü. Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne kayıt oldu. Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başladı. 1995'de Miss Model of Turkey seçildi, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci oldu. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de aldı.

1996'da Paris'te modellik kariyerine başladı. Aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçildi. 14 yıllık meslek hayatında 200 üzeri odül kazandı. Yelkencilik ve yüzme sporları dallarına birincilikleri olan Tuğba Özay Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl profesyonel olarak forma giydi. Özay bir çok Tv dizisi ve filmde rol almış, Ferhan Şensoy ve Abdullah Şahin tiyatrolarında oyunlarında başrol ve yanyol olmak üzeri bir çok rol oynamıştır.