Akrep Nalan son yolculuğuna uğurlandı! Füsun Nalan Açın Bodrum'da defnedildi

Akrep Nalan olarak tanınan Füsun Nalan Açın, önceki sabah evinde solunum yetersizliğine bağlı komplikasyonlar nedeniyle vefat etmişti. Acı haberiyle sanat camiasını yasa boğan Füsun Nalan Açın, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Bodrum'da düzenlenen törene ünlü sanatçının dostları, sevenleri ve birçok ünlü isim katıldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 05 Mart 2022, 18:18 Güncelleme 05 Mart 2022, 18:30
Akrep Nalan son yolculuğuna uğurlandı! Füsun Nalan Açın Bodrum’da defnedildi

İÇİNDEKİLER

Akrep Nalan olarak tanınan Füsun Nalan Açın, önceki sabah evinde solunum yetersizliğine bağlı komplikasyonlar nedeniyle vefat etmişti.

Gerçek adı Füsun Nalan Açın olan 67 yaşındaki Akrep Nalan'nın kardeşi Berrin Tezgel cenaze için Bodrum'a geldi. Akrep Nalan lakaplı ünlü sanatçının cenazesinin çok sevdiği Bodrum Torba'da defnedilmesini istedi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Füsun Nalan Açın, Bodrum'da düzenlenen törenin ardından Torba'da defnedildi.

Akrep Nalan, Bodrum Merkez Adliye Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Torba Mezarlığı'na gözyaşı ve dualarla toprağa verildi.

Cenaze törenine sanatçının yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Coşkun ve Dursun Göktepe ile Başkan Yardımcısı Ummuhan Yurt katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Arasise koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle cenaze törenine katılamadı.

Sanatçının vefatının ardından Bodrum'da belediye hoparlörlerinden Akrep Nalan'ın özellikle Halikarnas adlı şarkısı gün içinde belirli aralıklarla yayınlandı.

NE OLMUŞTU?
Eskiçeşme Mahallesi'ndeki evinde yaşamını sürdüren sanatçının önceki sabah hareketsiz yattığını fark eden yardımcısı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Eve gelen sağlık ekibi, sanatçının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Sanatçının 13 yılık komşusu Özlem Orpak basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Nalan ablamın solunum yetmezliği sorunu vardı. Akciğerlerinde buzlanma vardı. Pazartesi günü hastaneye yatacaktı. Solunum cihazı falan alındı kendisine. Ben karşı komşusuyum. Bakıcısı sabah bana geldi, dedi ki 'ablam iyi değil'. Ben de geldim, kalp masajı yaptım. Fakat geç kalınmış oldu, ambulansı çağırdım. Gelen doktorun söylediği de solunum yetmezliğinden dolayı vefat etmiştir. Biz 13 yıllık komşuyuz. Biz birbirini seven komşulardık." dedi.