Turkuvaz Dergi Grubu'nun yeni dergisi 'Diana Dikiş' çıktı! Tüm pozitif enerjisi ve şıklığıyla Esra Erol ilk sayı kapağında...

Turkuvaz Dergi Grubu'nun yeni dergisi 'Diana Dikiş' çıktı! Otuz yılı aşkın süredir moda dünyasına yön veren Diana Dikiş dergisi, artık Türkiye’de! Çarpıcı siluetler, göz alıcı desenler, dikimi kolay ve şık modellerle Türkiye’deki dikiş tutkunları için yepyeni bir alternatif olacak olan Diana Dikiş dergisi ilk sayı kapağında Esra Erol yer alıyor.

Giriş Tarihi 26 Kasım 2021, 12:08 Güncelleme 26 Kasım 2021, 12:10
Turkuvaz Dergi Grubu’nun yeni dergisi ’Diana Dikiş’ çıktı! Tüm pozitif enerjisi ve şıklığıyla Esra Erol ilk sayı kapağında...

İÇİNDEKİLER

Otuz yılı aşkın süredir moda dünyasına yön veren Diana Dikiş dergisi, artık Türkiye'de! Temel kalıp ve patronları ile yayınlandığı ülkelerde yıllardır güvenle başvurulan bir rehber olan Diana Dikiş dergisi; çarpıcı siluetler, göz alıcı desenler, dikimi kolay ve şık modellerle Türkiye'deki dikiş tutkunları için yepyeni bir alternatif olacak.

TURKUVAZ DERGİ GRUBU'NUN YENİ DERGİSİ "DİANA DİKİŞ" ÇIKTI!

Esra Erol'un tüm pozitif enerjisiyle kapağında yer aldığı Diana Dikiş dergisinin ilk sayısında bluzdan cekete, pantolondan mantoya en yeni modelleri bulabilirsiniz.

Herkesin kendine yakın bulduğu bir pratikle hayatını biraz daha anlamlı kılmaya çalıştığı şu günlerde Diana Dikiş dergisi hayatınızı güzelleştirecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN